ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Διαφωνούν ΚΕΔ και παρατηρητής για τη φάση στη Τούμπα!

0

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Με την απόφαση του διαιτητή πάει ο παρατηρητής, δεν βλέπει παράβαση ο Κλάτενμπεργκ.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Μπίκας και Κλάτενμπεργκ διαφωνούν για την επίμαχη φάση στο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ.

Kάκος και Βαρούχας διαφώνησαν για την επίμαχη φάση στο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ. Δεν ήταν η πρώτη φορά και ούτε η τελευταία. Το 0-1 του ΟΦΗ έγινε 1-0 για τον ΠΑΟΚ, αφού ο διαιτητής Φωτιάς μετά από on field review αποφάσισε να μην μετρήσει το γκολ του Τσιλιανίδη, καταλογίζοντας πέναλτι για χέρι του Βούρου.

Υπήρξε και δημοσίευμα που «αποκάλυψε» οτι η ΚΕΔ βλέποντας τη φάση, αποφάσισε οτι σωστά καταλογίστηκε η παράβαση.

Η στήλη«Κοράκι» έχει το ρεπορτάζ!

Η αλήθεια είναι οτι τα μέλη της Επιτροπής δεν πήραν αρχικά ξεκάθαρη θέση για τη συγκεκριμένη φάση. Εκείνος που το ξεκαθάρισε εξ αρχής, ήταν ο παρατηρητής της αναμέτρησης, Γιώργος Μπίκας. Στην έκθεση του ο διεθνής παρατηρητής πάει με την απόφαση του διαιτητή, συμφωνόντας με το πέναλτι που καταλογίστηκε.

Η ΚΕΔ και προσωπικά ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πάντως, φαίνεται πως διαφωνεί και με τους δύο. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θεωρεί οτι δεν έπρεπε να καταλογιστεί παράβαση για το χέρι του Βούρου, αφού η μπάλα πάει από το πόδι στο χέρι του, που ναι μεν δεν είναι σε φυσική θέση, αλλά σε λογική βάσει της κινησιολογίας του σώματος του.

Επίσης ο Κλάτενμπεργκ βλέποντας τη φάση, θεωρεί οτι ο Βούρος έχει ξεκάθαρη πρόθεση να παίξει τη μπάλα με το πόδι, κάτι που καταφέρνει, αλλά στη συνέχεια η μπάλα εξωστρακίζεται στο χέρι του!

Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση του επικεφαλής της ΚΕΔ. Η οποία φυσικά δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί, μετά την απόφαση του Άγγλου να σταματήσουν τα video analysis κάθε αγωνιστικής.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ