Ιωνικός: Υπάρχει εξήγηση για την καθυστέρηση στις μεταγραφές

0

Ιδανικά ο Ιωνικός θα είχε ήδη κάνει κάποιες ακόμη προσθήκες

Ελάχιστες έως τώρα είναι οι δραστήριες ομάδες της Super League 1 στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Ο Ιωνικός ψάχνεται, αλλά προς το παρόν έχει αποκτηθεί μόνο ο Βασίλης Μάντζης.

Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως υπάρχει καθυστέρηση στο κομμάτι της ενίσχυσης. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι. Υπό άλλες προϋποθέσεις ο Ιωνικός τώρα θα μετρούσε τέσσερις προσθήκες. Έχουν συμβεί διάφορα για να κολλήσουν/χαλάσουν ορισμένες υποθέσεις.

Στις 22 Δεκεμβρίου το eSportime αποκάλυψε πως ο Βαγγέλης Πλατέλλας ενδέχεται να γυρίσει στη Νίκαια. Έκτοτε έγιναν πολλά και προς το παρόν η Ξάνθη δεν τον αφήνει ελεύθερο. Αλλιώς αυτή η μεταγραφή θα είχε ήδη ανακοινωθεί. Από τη στιγμή που οι Θρακιώτες απέκτησαν τον Σουνταϊς Αλί Μπαμπά προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ Sportime, υπάρχει μία πληροφορία πως θα αποδεσμεύσουν τον Πλατέλλα μετά τον αγώνα με τη Βέροια.

Επιπλέον, υπό άλλες προϋποθέσεις θα είχε τελειώσει και η υπόθεση του εξτρέμ. Υπήρξε παίκτης κλεισμένος και όλα χάλασαν την τελευταία στιγμή. Είχε βρεθεί και μέσος και τελικά όλα χάλασαν όταν η ομάδα του αρνήθηκε να τον αφήσει να φύγει.

Όλα αυτά δείχνουν πως και διάθεση για προσθήκες υπήρχε εξ αρχής και πλάνο. Απλώς στις μεταγραφές τα πάντα μπορούν να τσακίσουν μέχρι να πέσουν οι υπογραφές. Πλέον η αναζήτηση για εξτρέμ συνεχίζεται και υπό προϋποθέσεις ίσως γίνουν κάποιες ακόμη κινήσεις. Σίγουρα δεν βοηθάει, άλλωστε, η απροθυμία κάποιων παικτών να λύσουν τα συμβόλαιά τους. Τα δεδομένα για τους «κομμένους» τα έχουμε αναφέρει. Οι επαφές μαζί τους συνεχίζονται, αλλά οριστικές εξελίξεις ακόμη δεν έχουν προκύψει.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ