Άρης – Δημήτρης Μάνος: Οι Τούρκοι τον «στέλνουν» στην Μπαντίρμασπορ

0

Άρης και Μπαντίρμασπορ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις σύμφωνα με τους Τούρκους προκειμένου ο Δημήτρης Μάνος να μεταγραφεί στην Τουρκία.

Άρης – Δημήτρης Μάνος: Κοντά στην μετακίνηση του στην Τουρκία και την Μπαντίρμασπορ βρίσκεται ο Δημήτρης Μάνος σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Η εφημερίδα Marmara Olay αναφέρει πως η Μπαντίρμασπορ, ομάδα που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον επιθετικό του Άρη και μάλιστα παρουσιάζει την μεταγραφή του ως τελειωμένη υπόθεση.

«Πιο συγκεκριμένα, τo εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά «Η Μπαντίρμασπορ, που απέκτησε τον Μπεϊκάν Σιμτσέκ από την Γκεζτεπέ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, έστρεψε το στόχαστρο της στον επιθετικό Δημήτρη Μάνο, ο οποίος παίζει στον Άρη, την ελληνική ομάδα της Super League. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Μεταγραφών της Μπαντίρμασπορ έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Δημήτρη Μάνο και αναμένεται να βρίσκεται στην Τουρκία άμεσα».

Το μόνο που μένει να φανεί εάν όντως οι εξελίξεις τρέξουν για τον Δημήτρη Μάνο τη στιγμή που ο Άρης, είναι κοντά στην ολοκλήρωση δύο μεταγραφικών κινήσεων με την απόκτηση του Ντουκουρέ και του Ζοάο Κλάους.

 


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ