Αποθρασύνθηκε ο Μπερίσα: Οι “Τσάμηδες”, λέει, “έχυσαν αίμα για την ελευθερία της Ελλάδας”!!!

0

Μπαράζ προκλήσεων με επίκεντρο το ανύπαρκτο “Τσάμικο” ζήτημα, εξαπολύουν οι Αλβανοί! Ξαναθημήθηκε τους “Τσάμηδες” ο πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, επιστρέφοντας στον εθνικισμό σε βάρος της Ελλάδας, που είχε αποκηρύξει στην τελευταία φάση της πρωθυπουργίας του. Μάλιστα, με θράσος υποστηρίζει, δίνοντας ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, ότι έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία της Ελλάδας”!!! Έχυσαν αίμα, όμως όχι το δικό τους, αλλά το αίμα των Χριστιανών της Θεσπρωτίας, σφαγιάζοντάς τους κατά τη διάρκεια της διπλής Κατοχής. Ακόμη, μιλάει για “γενοκτονία” τους από από το Ζέρβα, αλλά και βαρβαρότητα εναντίον τους από τον Εμβέρ Χότζα!

Στη σελίδα του στο Facebook ζητά να γίνουν διαμαρτυρίες κατά της αλβανικής κυβέρνησης και συγκεκριμένα κατά του πρωθυπουργού Ράμα και του υπουργού Εξωτερικών Μπουσάτι για το θέμα των Τσάμηδων. Μα η αλβανική κυβέρνηση κρατά στην επικαιρότητα το θέμα των “Τσάμηδων” και προφανώς ο Σαλί Μπερίσα απευθύνεται στο εσωτερικό της χώρας του, προκειμένου να προσεταιριστεί ακραίους κύκλους.

Αναφέρει μεταξύ άλλων: “Η συνθηκολόγηση του Ράμα και του Μπουσάτι για το ζήτημα των “Τσάμηδων” είναι η πιο ταπεινωτική πράξη στην ιστορία μας! Αγαπητοί μου φίλοι, ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, ενημέρωσε Έλληνα βουλευτή με ένα κείμενο που δημοσιεύθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι στις διαπραγματεύσεις με τον Ράμα και τον Μπουσάτι, όχι μόνο έχουν παραχωρηθεί τα πεδία φυσικού αερίου και πετρελαίου του Ιονίου και της Μεσογείου στην Ελλάδα, αλλά και ότι η αλβανική πλευρά συμφώνησε να εξαλείψει τις λέξεις ‘τσάμης’ και ‘τσαμουριά’ από το χάρτη, να εξαφανισθούν αυτές οι λέξεις από τα κείμενα, δημοσιεύσεις, βιβλία, από την εθνική μας ιστορία, τη γεωγραφία και κλπ.

Με την αδιανόητη αυτή πράξη, ο Ράμα και ο Μπουσάτι ξεπέρασαν τις σφαγές του Ζέρβα και τη βαρβαρότητα του Ενβέρ Χότζα κατά του μαρτυρικού πληθυσμού της τσαμουριάς και της αιώνιας γης της. Ο Έντι Ράμα και ο Μπουσάτι αγνόησαν το αίμα, τα βάσανα., τις υπεράνθρωπες θυσίες των τσάμηδων, την αθάνατη συνεισφορά τους στην εθνική μας ιστορία, αλλά και στην ελευθερία αλλά και στην ελευθερία του ελληνικού έθνους, την ίδρυση και εδραίωση της ελεύθερης και ανεξάρτητης Ελλάδας…”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ