Ηγουμενίτσα : Βρήκε τον σκύλο της μέσω του site thesprotia24.gr

0

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το απόγευμα την Ελένη Βάσσου από την Μαζαρακιά Θεσπρωτίας. Η Ελένη είχε χάσει πριν από περίπου ένα μήνα τον σκύλο της και η θλίψη της ήταν μεγάλη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σκύλος “πέσει” στα χέρια ενός 25χρονου ο οποίος έχει κατηγορηθεί για κλοπές σκύλων.

Το σωματείο φιλοζωικής Ηγουμενίτσας είχε εντοπίσει τον χαριτωμένο σκύλο στα χεριά του 25χρονου ημεδαπού και η κινητοποίηση ήταν άμεση, ο 25χρονος ζητούσε χρηματική αμοιβή για τον σκύλο και δεν δεχόταν καμιά διαπραγμάτευση πάνω στην τιμή. Οι άνθρωποι του σωματείου οι οποίοι όπως είναι γνωστό έχουν μεγάλη ευαισθησία για τα ζώα και έτσι έδωσαν τα χρήματα από την τσέπη τους, διότι το ζώο ήταν σε κακή κατάσταση και θα πέθαινε αν συνέχιζε να ήταν στα χέρια του 25χρονου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον καθημερινή αγώνα τους πολλές είναι οι φορές που “βάζουν” το χέρι στην τσέπη διότι το έργο που πραγματοποιούν είναι μέσα από την καρδιά τους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ

Το site μας σε συνεργασία με το σωματείο, κοινοποιήσαμε τις φωτογραφίες από τα σκυλιά που είχε ο 25χρονος και έτσι η οικογένεια της Ελένης επικοινώνησε άμεσα μαζί μας. Από σήμερα το απόγευμα η Ελένη ήταν και πάλι αγκαλιά με τον μικρο της “πικο” και τα χαμόγελα επέστρεψαν και πάλι στο πρόσωπο της..

Ευχαριστούμε θερμά το σωματείο φιλοζωικής Ηγουμενίτσας για τον τεράστιο καθημερινό τους αγώνα..

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ