ΑρχικήΗΠΕΙΡΟΣ-ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣυναντήσεις εργασίας της υπηρεσίας «κλικ ζωής» από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Συναντήσεις εργασίας της υπηρεσίας «κλικ ζωής» από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ζωηρό ενδιαφέρον συγκέντρωσε η 1η συνάντηση εργασίας (workshop)της νέας υπηρεσίας «Κλικ Ζωής» από την ΠΔΕ, που πραγματοποιήθηκε, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, την Τρίτη 5 Απριλίου 2022.

Χαιρετισμό  στην πρώτη συνάντηση εργασίας, απηύθυνε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, τονίζοντας τη σπουδαιότητα του προγράμματος που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης σε άτομα άνω των 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς, στελέχη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας και έλαβαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και το υλικό  του προγράμματος.

Το νέο καινοτόμο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών τηλεφροντίδας που εφαρμόζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την υποστήριξη της «Γνώμων Πληροφορικής»βρίσκεται σε διαρκή επαφή με ανθρώπους της τρίτης ηλικίας με προβλήματα υγείας, ηλικιωμένους που ζουν μόνοι τους ή δεν μπορούν να υποστηριχθούν επαρκώς από το άτομο που διαμένει μαζί τους.

Με γνώμονα τις δυσκολίες που αναδύθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι ηλικιωμένοι και το οικογενειακό περιβάλλον τους, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εφαρμόζει ενεργή πολιτική κοινωνικής συνοχής και  βρίσκεται δίπλα στους ηλικιωμένους παρέχοντας τους δωρεάν υπηρεσίες που διευκολύνουν τη διαβίωσή τους.

Οι επόμενες συναντήσεις εργασίας – workshops του έργου θα γίνουν:

  • Πέμπτη 7 Απριλίου και ώρα 10:00  στο Συνεδριακό Χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Ηλείας (Μανωλοπούλου 31), στον Πύργο
  • Παρασκευή 8 Απριλίου και ώρα 10:00στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Πλατεία Δημοκρατίας 1), στη Δυτική Αχαΐα
  • Παρασκευή 8 Απριλίου και ώρα 13:00 στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Πατρών-Αθηνών 32 και Αμερικής), στην Πάτρα

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ναεπισκέπτονταιτην ιστοσελίδα του προγράμματος : https://pde.clickzois.gr/


Πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

9,566ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,758ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
25ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλή Άρθρα

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com