Απόφαση βόμβα του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ – Μετακινούνται 3 αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής

0

Ραγδαίες εξελίξεις στους κόλπους της Ασφάλειας Αττικής! Έπειτα από διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ μετακινήθηκαν, εκτάκτως, τρεις αξιωματικοί σημαντικών υπηρεσιών.

Όπως έγινε γνωστό από την οδό Κατεχάκη, με εντολή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, διοικητής και υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, Κωνσταντίνος Χασιώτης και Θεόδωρος Θεοδώρου, αντίστοιχα, καθώς και ο διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών, Νικόλαος Νταβαρίνος, μετατίθενται εκτάκτως.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί διευκρινίσεις για τη συγκεκριμένη απόφαση του αντιστράτηγου του Σώματος, Κωνσταντίνου Σκούμα, ενώ πηγές του Αρχηγείου ανέφεραν ότι οι μετακινήσεις γίνονται για «υπηρεσιακούς λόγους».

Υπενθυμίζεται, ότι πληροφορίες του newsit.gr σημείωναν σχετικά για τις μετακινήσεις της ηγεσίας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι χειρίστηκαν σημαντικότατες υποθέσεις, όπως τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς, αλλά και τη συγκλονιστική υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Επίσης, το Τμήμα Εκβιαστών ανέλαβε υποθέσεις απαγωγών, αλλά και το πρόσφατο συμβόλαιο θανάτου του Γιάννη Σκαφτούρου.

To άρθρο Απόφαση βόμβα του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ – Μετακινούνται 3 αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη