Πάτρα: Αλαλούμ με τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας – Αύριο θα παραδοθεί τελικά στην ανακρίτρια

0

Η σχολική τσάντα της 9χρονης, χάθηκε μέσα από το κτίριο της Πάτρας, που έμενε με την οικογένειά της όσο ήταν στη ζωή.

Μάλιστα, η οικογένεια του παιδιού κατέθεσε μήνυση καθώς η τσάντα χάθηκε, μετά την είσοδο στο κτίριο των δικηγόρων συγγενών της σπιτονοικοκυράς.

Αν και τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κάνει οι δικηγόροι για να πάρουν τα κλειδιά του κτιρίου απορρίφθηκαν σήμερα, εκείνοι είχαν ήδη μπει στο κτίριο από τη Παρασκευή…

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης 9χρονης που πήγαν μετά, διαπίστωσαν ότι η σχολική τσάντα του παιδιού έλειπε.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, της μήνυσης αλλά και δηλώσεων της οικογένειας, τελικά ένας εκ των δικηγόρων συγγενών της σπιτονοικοκυράς, ανακοίνωσε ότι έχει την τσάντα και θα την παραδώσει το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5). Όχι στην οικογένεια του παιδιού αλλά στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της Πάτρας.

Αλαλούμ και με την παράδοση της τσάντας

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ωστόσο, ο δικηγόρος πήγε στην ανακρίτρια για να παραδώσει την τσάντα αλλά εκείνη την ώρα στο γραφείο ήταν μόνο η γραμματέας της.

Έτσι, τελικά την τσάντα δεν την παρέδωσε σήμερα όπως είχε ανακοινωθεί αλλά θα την παραδώσει αύριο Τρίτη, που θα βρίσκεται η ανακρίτρια στο γραφείο της.

Οι ζωγραφιές και τα γραπτά που έχει μέσα η τσάντα, από το 9χρονο κοριτσάκι, δεν αποκλείεται να δώσουν νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση.

To άρθρο Πάτρα: Αλαλούμ με τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας – Αύριο θα παραδοθεί τελικά στην ανακρίτρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη