ΣΥΡΙΖΑ για «υβριδικές απειλές»: Προφανής ο πανικός Μητσοτάκη

0

Ανακοίνωση για τις διαρροές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το βράδυ της Δευτέρας, για «πιθανές υβριδικές απειλές εντός του καλοκαιριού» και για ύπαρξη σχεδίου εσωτερικής αποσταθεροποίησης εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει πως η επιπολαιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποτελεί από μόνη της κίνδυνο για την εθνική μας ασφάλεια, ακόμα μεγαλύτερο από τους φανταστικούς κινδύνους που σκαρφίστηκε ανώτατη πηγή του υπουργείου Άμυνας, διαρρέοντας πληροφορίες για «πιθανές υβριδικές απειλές εντός του καλοκαιριού» και ύπαρξη σχεδίου εσωτερικής αποσταθεροποίησης, σκορπώντας τον τρόμο στους πολίτες.

«Για να χρειαστεί τελικά όλα αυτά να τα διαψεύσει μισή ώρα αργότερα, μετά τον σάλο που προκάλεσε. Αν δεν ήταν τόσο σοβαρό το θέμα θα μπορούσαμε να κάνουμε λόγο για μια ακόμη γελοιότητα των υπουργών του κ. Μητσοτάκη. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι δυστυχώς δομικό και ξεκινά από το Μέγαρο Μαξίμου που επιλέγει ακόμη και τα θέματα εθνικής ασφάλειας να τα διαχειρίζεται επικοινωνιακά, προκειμένου να εξυπηρετήσει το σχέδιο αλλαγής της ατζέντας από τα μείζονα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας», υπογραμμίζουν στην Κουμουνδούρου.


Πηγή