Μάνος Δασκαλάκης: Νέα καταγγελία για την τσάντα της Τζωρτζίνας – Η άγνωστη συνομιλία του δικηγόρου του

0

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Πάτρα, μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων για τα κλειδιά του ακινήτου που έμενε η σπιτονοικοκυρά. Τι υποστηρίζει ο Μάνος Δασκαλάκης…

Η απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων στην Πάτρα, προκαλεί από νωρίς το πρωί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Ο Μάνος Δασκαλάκης, δια του δικηγόρου του, μιλάει για ένα καλοστημένο σόου μπροστά στις κάμερες με αποτέλεσμα την κατάλυση κάθε αίσθημα δικαίου. Επιπλέον ο κύριος Καράμπελας που τον εκπροσωπεί υποστηρίζει πως ένας εκ των δικηγόρων των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του παραδέχτηκε πως έχει στα χέρια του, την τσάντα της Τζωρτζίνας, αλλά λίγες ώρες μετά, έκανε στροφή 180 μοιρών.

«Η τσάντα βρισκόταν την Παρασκευή το βράδυ στα χέρια του κ. Λέων και το Σάββατο το πρωί είχε εξαφανιστεί» κατήγγειλε στον Max Fm ο δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας. Όπως είπε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (27-05-2022) ο ίδιος επικοινώνησε με έναν από τους δύο συνηγόρους των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, τον κ. Κωνσταντίνο Λέων ο οποίος όπως είπε, παραδέχτηκε πως η σχολική τσάντα ήταν στη κατοχή τους.

Συμφωνήθηκε το Σάββατο το πρωί να παραδοθεί στον Μάνο Δασκαλάκη καθώς είχε ζητηθεί από την Ανακρίτρια αφού περιέχει ζωγραφιές οι οποίες επρόκειτο να εξεταστούν από την παιδοψυχολόγο που έχει προτείνει. Ωστόσο το Σάββατο το πρωί σύμφωνα με τον κ. Καράμπελα, η τσάντα δεν βρισκόταν στα χέρια του κ. Λέων και όπως έγινε γνωστό την είχε πάρει ο έτερος δικηγόρος των συγγενών Κούτρα και οι πληροφορίες λένε πως σήμερα θα την παρέδιδε ο ίδιος στην Ανακρίτρια χωρίς να είναι αρμόδιος για κάτι τέτοιο.

«Την Παρασκευή στήθηκε ένα τηλεοπτικό σόου από τους δικηγόρους των κληρονόμων της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα», τόνισε ο νομικός εκπρόσωπος του Μάνου Δασκαλάκη, με αφορμή την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων και της αίτησης για προσωρινής διαταγής παράδοσης των κλειδιών της οικία στην οδό Μπιζανίου.

Σύμφωνα με τον κ. Καράμπελα ενώ το Δικαστήριο επιφυλάχθηκε να δώσει άδεια στους δικηγόρους της 69χρονης, εκείνοι παρακάμπτοντας τα δικαστήρια, με τηλεοπτικά συνεργεία μπήκαν στο σπίτι στην οδό Μπιζανίου με αποτέλεσμα την κατάλυση κάθε αίσθημα δικαίου. Μάλιστα αποκάλυψε πως εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσει και αναφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο κατά των δύο δικηγόρων.

Σε ότι αφορά στο σκεπτικό της απόφασης του Δικαστηρίου, ο κ. Καράμπελας τόνισε πως από τα έγγραφα που κατέθεσαν οι 2 δικηγόροι των συγγενών Κούτρα δεν απεδείχθηκε ούτε καν πιθανολογήθηκε ότι οι συγγενείς που εκπροσωπούν είναι κληρονόμοι της 69χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


πηγη