Απόντες από τα γενέθλια της μικρής Λίλιμπετ ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον

0

Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα βρίσκονται στο Κάστρο του Κάρντιφ. Φωτ.: Daniel Leal/Pool via AP, File

Σύντομα η κόρη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Λίλιμπετ, θα γίνει ενός ετών και πρόκειται να γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη της μικρής Λίλιμπετ στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία γεννήθηκε αφού ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν από το Παλάτι για να εγκατασταθούν στην Καλιφόρνια.

Σε αυτή την επίσκεψη αναμένεται να δει επίσης για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ την δισέγγονή της, που πήρε κιόλας το όνομά της από αυτήν. Όλα αυτά, σε γιορτή στο Frogmore Cottage στο Γουίντσντορ, όπου και θα μείνει ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μαρκλ κατά την επίσκεψή τους για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Η μικρή Λίλιμπετ, που γίνεται ενός έτους στις 4 Ιουνίου, θα γιορτάσει λοιπόν εκεί τα γενέθλιά της.

Όπως φαίνεται, όμως, παρόντες στην περίσταση δεν θα είναι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Το πριγκιπικό ζεύγος θα βρίσκεται στην Ουαλία και το Κάστρο του Κάρντιφ, όπου αναμένεται να συναντηθούν με την Μπόνι Τάιλερ κι άλλους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν σε συναυλία που θα γίνει εκεί.

Η είδηση για την απουσία του πριγκιπικού ζεύγους από τους εορτασμούς έρχεται την στιγμή που πλανώνται φήμες ότι ο Δούκας του Κέιμπριτζ και ο αδερφός του προσπαθούν να ανακτήσουν τους δεσμούς τους μέσα από συχνή εξ αποστάσεως επικοινωνία.

Με πληροφοριές από την Daily Mail.


πηγη