Πάτρα: Έτσι έζησε η Τζωρτζίνα το πένθος για τη Μαλένα – Η δασκάλα της στο «Live News»

0

Η δασκάλα της Τζωρτζίνας στο νηπιαγωγείο μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για το πώς βίωσε το παιδί το πένθος, μετά τον χαμό της μικρότερης αδερφής της, Μαλένας, την ώρα που έρχονται συνεχώς στο “φως” αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση – θρίλερ στην Πάτρα.

«Εγώ πέρασα το διάστημα με την Τζωρτζίνα όταν είχε χαθεί η Μαλένα. Ήταν πάρα πολύ δεμένες σαν αδερφούλες και το παιδάκι το στήριξα γιατί εντάξει, του στοίχισε. Ήταν κοντά στην ηλικία οι δύο αδελφούλες και ήταν αγαπημένα τα κοριτσάκια. Αγαπημένες αδελφούλες πολλές φορές μιλούσε για την αδερφή της, με αγάπη.

»Μετά τον χαμό της Μαλένας εγώ δεν μπόρεσα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, δεν πήγα στην κηδεία, πήγα στο μνημόσυνο του παιδιού και εκεί η Τζωρτζίνα ήταν κοντά μου, ήθελε έτσι να βρίσκεται κοντά μου, αποζητούσε δηλαδή την αγκαλιά μου, το χάδι μου, εντάξει ήμασταν και δεμένες με την Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδάκι που μόνο καλά έχω να θυμάμαι από αυτό το παιδάκι».

Και συνεχισε: «Η Τζωρτζίνα είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της, ένα παιδάκι που γυρνούσε και δύο τρεις φορές πίσω να τον χαιρετήσει το πρωί που τα έφερναν στο σχολείο, είχε αδυναμία στον μπαμπά της. Απομονωμένη δεν ήταν απλώς ήθελε να της δίνουμε λίγο περισσότερη προσοχή και περισσότερο εγώ, καθόταν περισσότερο κοντά μου και σιγά σιγά ερχόμενο σε επαφή με τα άλλα παιδάκια, γιατί παιδί ήταν, σιγά σιγά το ξέχασε, το ξεπέρασε και συνέχισε πιο κάτω.

»Ήθελε να έχουμε κάποια επικοινωνία, είχαμε και κάποια επικοινωνία εκτός σχολείου, δηλαδή ήθελε να μου μιλάει, εκτός του ωραρίου του νηπιαγωγείου, ήθελε να μου λέει πώς περνούσε το απόγευμα, κάποιες εξωσχολικές δραστηριότητες που έκανε, ήθελε να το μοιράζεται μαζί μου».

Ακούστε όσα είπε στο “Live News”

To άρθρο Πάτρα: Έτσι έζησε η Τζωρτζίνα το πένθος για τη Μαλένα – Η δασκάλα της στο «Live News» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη