ΟΦΗ: Το πρώτο στοίχημα που φαίνεται να «στραβώνει»

0

Στον ΟΦΗ ήθελαν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τόσο τον Λουίζ Φελίπε όσο και τον Λάζαρο Λάμπρου.

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν. Επαφές με παίκτες γίνονται και ταυτόχρονα συνεχίζεται η προσπάθεια για αποδεσμεύσεις.

Στο δεύτερο σκέλος έχει βρεθεί άκρη με κάποιους, αλλά λίγους προς το παρόν. Χρειάζονται πολλά για να «σπάσεις» συμβόλαια και είναι νωρίς για να βρεθεί με όλους η χρυσή τομή.

Ταυτόχρονα ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της φετινής σεζόν ήταν η παραμονή των δύο δανεικών. Εξ αρχής φάνταζε αρκετά δύσκολο. Από τη μία ο Λάζαρος Λάμπρου ήταν δεδομένο πως με τη χρονιά που έκανε, θα έχει προτάσεις. Συν ότι επιθυμούσε να παίξει ξανά ποδόσφαιρο εκτός συνόρων.

Ο Λουίζ Φελίπε στο σύντομο διάστημα που βρέθηκε στη Super League 1, έδειξε πως ήταν μία εξαιρετική επιλογή. Δεν είναι πολλοί οι επιθετικοί που το «κολλάνε» με τέτοια άνεση. Αναμενόμενη, λοιπόν, εξέλιξη η μη παραμονή του. Στις πρόσφατες δηλώσεις του δεν έκρυψε πως αναζητά κάτι άλλο. Ουδείς μπορεί να τον ψέξει. Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βρει συμβόλαιο σε καλύτερο πρωτάθλημα και αυτό θα επιχειρήσει να κάνει.

Ο ΟΦΗ με τις συγκεκριμένες μεταγραφές βοηθήθηκε. Αποδείχτηκαν καλές επιλογές, αλλά αυτό είναι κάποιες φορές το πρόβλημα με τους δανεικούς. Ότι ανεβαίνουν οι μετοχές τους και πάνε αλλού. Η αναζήτηση για ενδεκαδάτο φορ και winger είναι δεδομένη. Εκτός απροόπτου αμφότεροι θα συνεχίσουν εκτός Ηρακλείου την καριέρα τους. Επόμενο στοίχημα το να μη συμβεί το ίδιο με έναν ακόμη σημαντικό ποδοσφαιριστή της σεζόν που μας πέρασε, τον Πραξιτέλη Βούρο.


Πηγή