Φυλάκιση 10 μηνών στον γνωστό τράπερ για παράνομη οπλοκατοχή

0

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή επιβλήθηκε στο γνωστό τράπερ ο οποίος συνελήφθη στο Μπουρνάζι με ένα όπλο στην κατοχή του από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι το όπλο δεν είναι δικό του αλλά φίλου του με τον οποίο ήταν μαζί στο αυτοκίνητο.

Από την πλευρά του, ο φίλος του τράπερ τόνισε πως εκείνος νοίκιασε το όπλο προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε βίντεο κλιπ.

Μάλιστα, ο γνωστός τράπερ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι αμέσως μόλις είδε το όπλο, είπε πως ακυρώνει το γύρισμα καθώς δεν συμφωνούσε να το χρησιμοποιήσουν.

Επιπλέον, τόνισε ότι παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς, αντίθετα με όσα υποστηρίζουν, ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του κι ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλειας του.

Έτσι τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Το θηριώδες και πολυτελές τζιπ σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του οδηγού φαίνεται ότι προκάλεσε το ενδιαφέρον των αστυνομικών. Έτσι τον σταμάτησαν και στον έλεγχο που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής της τραπ είχε μέσα στο αυτοκίνητό του ένα 9αρι πιστόλι μαζί με γεμιστήρα.

Οι δείκτες του ρολογιού πλησίαζαν στις οκτώ χθες το βράδυ, όταν ο τράπερ με ένα μαύρο Range Rover κινούνταν στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι. Οι αστυνομικοί που είχαν στήσει μπλόκο στο σημείο έκαναν νόημα στον οδηγό να σταματήσει στην άκρη. Έτσι κι έγινε.

Από το αυτοκίνητο και συγκεκριμένα από τη θέση του οδηγού κατέβηκε ένας νεαρός άνδρας. Οι αστυνομικοί γρήγορα διαπίστωσαν ότι ο 22χρονος που είχαν απέναντι τους ήταν ένας από τους πιο δημοφιλής τραγουδιστές των εφηβικών ηλικιών. Ξεκίνησαν να ερευνούν το αυτοκίνητό του και τότε μέσα σε αυτό βρήκαν ένα 9αρι πιστόλι κι ένα γεμιστήρα. Αν και ο τραγουδιστής τους είπε ότι το όπλο θα το χρειάζονταν στο video clip που θα γυρνούσε σε λίγη ώρα, ωστόσο οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου.

Μάλιστα οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε έρευνες στο σπίτι του τράπερ, με τις έως τώρα πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο επιπλέον ενοχοποιητικό στοιχείο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 22χρονος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας τραπ μουσικής. Μάλιστα στο παρελθόν οι αστυνομικοί τον είχαν πιάσει άλλε δύο φορές καθώς κυκλοφορούσε με όπλο κρότου.

To άρθρο Φυλάκιση 10 μηνών στον γνωστό τράπερ για παράνομη οπλοκατοχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη