Άρης: Θα μείνει Ελλάδα ο Μαντσίνι – Σταθερά στο ραντάρ του Ολυμπιακού

0

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι δέχθηκε κρούση επαναπατρισμού από τη Νιούελς, αλλά πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην Ελλάδα.

Άρης: Από αυτή τη γωνιά μάθατε πρώτη για το ότι ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι στη λίστα του Ολυμπιακού. Θα φανεί αν θα προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα. Η Νιούελς ήθελε να τον φέρει πίσω στην Αργεντινή, αλλά…

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι λοιπόν έκλεισε την πόρτα στη Νιούελς Ολντ Μπόις που προσπάθησε να τον «ψήσει», αλλά στον Άρη δεν θα μείνει.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ο Αργεντινός εξτρέμ του Άρη θέλει, όπως τόνισε να παραμείνει στην Ευρώπη.

Η στήλη το πάει και λίγο παραπέρα και προβλέπει ότι θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στη Super League 1!

Αλλά όχι στον Άρη. Υπάρχει ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του και είναι ενήμερος και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Εννοείται πως γνώση έχει και ο Καρυπίδης.

Και είναι πολλά τα λεφτά… Άρη, που είπε και ο Καλογήρου στον Κούρκουλο στη «Λόλα»! Δεν λες εύκολα «όχι» σε 2 εκ. ευρώ! Εξάλλου ο «Κάρυ», όπως μαθαίνω, έχει ήδη βρει τον αντικαστάτη του! Κάθε πράγμα στον καιρό του όμως. Και ο Μαντσίνι τον… Αύγουστο!

Ε, τώρα δεν υπάρχουν και πολλές ομάδες στην Ελλάδα που μπορούν να δώσουν αυτά τα χρήματα. Εξάλλου, έχει γραφτεί από αυτή εδώ τη γωνιά. Ψάξτε το…


Πηγή