Παναθηναϊκός: Οι εξελίξεις με τον Χουάνκαρ και η ανάρτησή του

0

Τα δεδομένα για τον Χουάνκαρ, η ανάρτησή του στο Instagram και οι διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με τον Παναθηναϊκό.

Στο κομμάτι των ανανεώσεων η απόλυτη προτεραιότητα εξ αρχής ήταν ο Χουάνκαρ. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να το παλεύει χωρίς έως τώρα να έχει βρεθεί η χρυσή τομή.

Με τον Ισπανό αριστερό μπακ έχουν γίνει επαφές τόσο κατά τη διάρκεια της σεζόν όσο και μετά το τέλος της. Συμφωνία δεν υπάρχει. Ωστόσο, καλή θέληση έχουν δείξει όλες οι πλευρές.

Από τη μία ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπό του έχει βρει έναν καθόλα αξιόπιστο ποδοσφαιριστή. Το βασικό είναι πως κουμπώνει σε αυτό που παίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σοβαρός αμυντικά και αρκετά καλός επιθετικά. Δεν είναι τυχαίο ότι οι «πράσινοι» στηρίζουν αρκετά σε αυτόν και στο πώς επιτίθενται.

Από την άλλη πλευρά, ο παίκτης περνάει καλά στην Αθήνα. Κατέκτησε για πρώτη φορά ένα τρόπαιο φέτος και θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν. Έχει κάνει, όμως, καλή σεζόν και θα μπορούσε να βρει και αλλού ένα καλό συμβόλαιο.

Πάνω στο τελευταίο πατάει και δεν πέφτει τόσο (σ.σ. μιλάμε περίπου για διπλασιασμό αποδοχών). Κατά μία πηγή η διαφορά των δύο πλευρών δεν είναι μόνο οικονομική. Υπάρχει και ένα ακόμη αγκάθι που πρέπει να ξεπεραστεί. Οι επαφές συνεχίζονται και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα κορυφωθούν. Δεδομένου ότι είναι 32 ετών, πάντως, είναι δύσκολο να γίνει μεγάλη υπέρβαση.

Έως τώρα η απόσταση δεν είναι μικρή. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το χάσμα να γεφυρωθεί. Η κάθε πλευρά γνωρίζει τα «θέλω» της άλλης, επομένως, θα χρειαστούν υποχωρήσεις.

Κλείνοντας, ο Χουάνκαρ έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. Δημοσίευσε ένα story στο οποίο φαίνεται να χαιρετάει τον κόσμο του «τριφυλλιού». Ένεκα της κατάστασής του, ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως επιθυμεί. Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμη σε ανοιχτή επικοινωνία. Από τους «πράσινους» διαρρέει μία αίσθηση πως το φινάλε θα είναι αίσιο.
Πηγή