Βόλος: Αισθητά διαφορετικός τη νέα σεζόν

0

Ο Βόλος αλλάζει ριζικά μεσοαμυντικά για διάφορους λόγους.

Από τη στιγμή που άφησε τόσους παίκτες ελεύθερους ο Βόλος είναι ξεκάθαρο και το τι θα ακολουθήσει. Οι αλλαγές θα είναι ριζικές και οι μεταγραφές πολλές.

Όλα αυτά φυσικά με τον αστερίσκο της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Γιατί σε περίπτωση που η ΠΑΕ μεταβιβαστεί, θα γίνει ολικό restart σε όλους τους τομείς. Έχει καταστεί σαφές από την πλευρά των Αμερικανών επενδυτών πως έχουν διαφορετική φιλοσοφία από τη νυν διοίκηση.

Εφόσον, όμως, μέχρι τώρα δεν έχει κλείσει το deal, ο Βόλος πορεύεται με έναν σχεδιασμό που έχει καταρτιστεί τους τελευταίους μήνες. Σε αυτόν ήταν ξεκάθαρη η απόφαση για πολύ μεγάλες διαφοροποιήσεις στο αμυντικό κομμάτι.

Ρομέρο, Ρίνερ και Πουρίτα είναι οι τρεις που αποχώρησαν, ενώ τάσεις φυγής έχει ο Φεράρι. Προσθέστε και το γεγονός πως δεύτερος αριστερός μπακ ουδέποτε υπήρξε τη χρονιά που μας πέρασε. Κατά συνθήκη ενίοτε βλέπαμε τον Μπαρτόλο, έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που έχει φύγει.

Την επόμενη σεζόν υπό πρϋποθέσεις η τετράδα της άμυνας θα μπορούσε να είναι ακόμη και διαφορετική κατά τα 4/4. Αναζητούνται δύο βασικοί στόπερ, ένας δεξιός μπακ, ένας αριστερός και ίσως χρειαστεί δεύτερος σε περίπτωση πώλησης του Φεράρι.

Ο μοναδικός έμπειρος στόπερ που έχει απομείνει είναι ο Γκιουλέν. Στον Σιέλη έγινε μία τροποποίηση στο συμβόλαιό του και παραμένει, ενώ από τους δύο νεαρούς εκείνος που άφησε καλύτερες εντυπώσεις στο φινάλε της σεζόν ήταν ο Τριανταφύλλου. Για τον Λογαρά είναι όλα ανοιχτά, ακόμη και το ενδεχόμενο δανεισμού.


Πηγή