Ο Ολυμπιακός θέλει τρεις επιθετικούς πρώτης γραμμής – Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά και ένας… Λιβάια

0

Η ιδανική τριπλέτα για τον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν στην επίθεση: Ελ Αραμπί, Λιβάια και ο Καμαρά του Άρη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει ο Ολυμπιακός τη νέα αγωνιστική σεζόν να παίξει σε αρκετά παιχνίδια με δύο φορ. Έναν περιφερειακό και έναν ενδιάμεσο. Η ιδανική τριάδα που έχει στο μυαλό του είναι ο Ελ Αραμπί που είναι μια ανάσα από την ανανέωση, ο Λιβάια και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη.

Ορθότατο το ρεπορτάζ του Μανωλίδη σε ότι έχει να κάνει με τον Μάρκο Λιβάια. Ο Ολυμπιακός θέλει πολλά χρήματα για να τον αποκτήσει. Κι από εδώ είχαμε αναφέρει πως ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ θα περιμένει το Μουντιάλ για να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αλλά με το κατάλληλο αντίτιμο, αυτά αλλάζουν.

Το ενδιαφέρον είναι άλλο όμως. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αλλάξει φιλοσοφία σε ότι έχει να κάνει με τους επιθετικούς του. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ως τώρα στο μυαλό του, δύο κολώνες. Ελ Αραμπί και Τικίνιο για παράδειγμα.

Ένα χρόνο πριν, Ελ Αραμπί και Χασάν. Αυτό το μοντέλο θα αλλάξει. Διότι, πολλές φορές ήταν που έπαιξε με δύο φορ ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, αλλά με τους συγκεκριμένους δύο στράικερ δεν έβγαινε το 4-4-2.

Αυτός είναι ο λόγος που είδαμε και το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά να βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αληθές είναι, ο επιθετικός του Άρη είναι ένας από τους παίκτες που υπάρχει στα κόκκινα ραντάρ. Ειδικά, αν ο ενδιάμεσος των Ελ Αραμπί και… Καμαρά, είναι ένα όνομα σαν τον Λιβάια, για παράδειγμα.

Ένα ακόμα ενδεχόμενο που θα πήγαινε τις εξελίξεις προς τον Καμαρά, θα ήταν να μην αποχωρήσει ο Τίκινιο. Δύσκολο, αλλά λέμε.

Γενικώς, αν ο παίκτης που θα μείνει ή θα έρθει για να πλαισιώσει τον Ελ Αραμπί που όλα δείχνουν πως παραμένει είναι ένα όνομα σαν τον Λιβάια, ή τον Ζάχαβι, τότε ο Καμαρά έχει πολλές ελπίδες να αποκτηθεί.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός πάει τη νέα σεζόν για μια τριάδα από φορ που ιδανικά αυτή ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να είναι Ελ Αραμπί, παίκτης τύπου Λιβάια και Καμαρά.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!
Πηγή