Παραλία Δρέπανου: Ο ισχυρισμός της δημοτικής αρχής πως η παραλια ανήκει στο Δήμο Ηγουμενίτσας δεν επιβεβαιώνεται στην πράξη….

0
DCIM106GOPRO

Διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του ΟΛΗΓ ότι “από 1η Ιουνίου οι ναυαγοσώστες βρίσκονται στις θέσεις τους σε Δρέπανο, Μακρυγιάλι και Πλαταριά με όλα τα απαραίτητα σωστικά μέσα. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα, είναι άμεση προτεραιότητα όλων μας και για το λόγο αυτό ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, προέβη έγκαιρα στην ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών αυτών. Δεν πρέπει ωστόσο να παραβλέπουμε τις συστάσεις ασφαλούς κολύμβησης για την αποφυγή ατυχημάτων και πνιγμών. Επίσης από αύριο ξεκινούν οι εργασίες για την απομάκρυνση των κατεστραμμένων και την τοποθέτηση καινούριων ντουζιέρων στις παραλίες Δρέπανο και Μακρυγιάλι”.

 

Την ίδια στιγμή προχώρησε στην έκδοση αδειών για καντίνες.

 

Όλα αυτά σημαίνουν ότι ο ισχυρισμός της δημοτικής αρχής Ηγουμενίτσας πως ανήκει στο Δήμο η παραλία Δρεπάνου-Μακρυγιαλίου δεν επιβεβαιώνεται στην πράξη.

 

Και επί πλέον θα περιπλακούν ακόμη περισσότερο τα πράγματα με την οσονούπω ιδιωτικοποίηση του λιμένα…

 

Βέβαια για την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στους πολίτες, ούτε λέξη.

 

Τελικά, μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα, πού ανήκει η παραλία Δρεπάνου; Στον Δήμο ή στον ΟΛΗΓ; Μάλλον σαφής απάντηση δεν υπάρχει.

 

Πηγη: ΝΕΑ ΚΑΤΟΨΗ