Απορεί ο Ολυμπιακός! Ούτε φωνή ούτε ακρόαση για τον Μασούρα!

0

Ψάχνει μια ακόμα μεγάλη πώληση ο Ολυμπιακός από τη βιτρίνα του, αλλά η πρόταση για τον Γιώργο Μασούρα δεν έρχεται.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ο παίκτης που περίμενε ο Ολυμπιακός φέτος να πουλήσει ακριβά. Η πρόταση από Τουρκία όμως, ακόμα δεν έχει φτάσει στον Πειραιά.

Όλα αυτά την ώρα που χωρίς δεύτερη σκέψη η ομάδα του Πειραιά είναι το selling club της χώρας και πλέον γνωρίζει κάθε κανόνα της αγοράς και έχει και τις άκρες του.

Κοινώς, είναι ένα μαγαζί που ορίζει τις τιμές στην αξία των παικτών του, αδιαφορώντας για τις εκπτώσεις. Κάτι που αποδείχθηκε στο παρελθόν τόσο με τον Σισέ, όσο και με τον Μαντί Καμαρά.

Ασχέτως, αν γύρισε μπούμερανγκ στο club μια και αμφότεροι… ξέμειναν στο Ρέντη και όσο περνάνε τα χρόνια «χάνεται» η υπεραξία τους.

Πάμε στο case Μασούρα την οποία ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει πολύ. Εδώ και 3,5 χρόνια στην βιτρίνα. Πλέον, σε κομβική ηλικία (28). Σε ετήσια βάση τα νούμερά του βγάζουν πρόοδο, αξιοπιστία, αλλά μέχρι νεοτέρας ΤΖΙΦΟΣ.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», «πρόταση ακούμε και πρόταση δεν βλέπουμε», λένε επίσημα χείλη από την Πλατεία Αλεξάνδρας. Ούτε Τραμπζονσπόρ;


Πηγή