Μαρκό – Παπασωτηρίου: Η άνοδος ήταν δίκαιη

0

Ο Δήμος Παπασωτηρίου είναι ο άνθρωπος που όποτε έχει αναλάβει τη Μαρκό, πάντα αυτή η παρουσία του συνοδεύτηκε από επιτυχία

Μαρκό: Στο ποδόσφαιρο κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία. Όπως για παράδειγμα, η παρουσία κάποιων προσώπων πίσω από τα βλέμματα των φιλάθλων, όπου ΚΑΙ αυτά (πρόσωπα), έχουν τη δική του συμβολή, αλλά και πορεία στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Κι ένας απ’ αυτούς είναι και ο Δήμος Παπασωτηρίου.

Η λατρεία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας για τους «πράσινους» είναι διαχρονική αλλά και δεδομένη.

Είναι ο άνθρωπος που όποτε έχει αναλάβει τη Μαρκό, πάντα αυτή η παρουσία του συνοδεύτηκε από επιτυχία.

Τι λέει για την άνοδο της Μαρκό

Όπως φέτος, που οι «πράσινοι» τα πήγαν περίφημα και δίκαια επανήλθαν στη Γ’ Εθνική. Ο ίδιος σεμνός και ταπεινός, έχει τη δική του άποψη για το θέμα αυτό (άνοδος).

«Η Μαρκό είναι από τις ομάδες, που έχει το μέγεθος και τη δύναμη, να κάνει πράγματα που άλλες ομάδες δεν μπορούν για διάφορους λόγους. Απόδειξη αποτελεί η φετινή μεγαλειώδης πορεία για μια φορά ακόμη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, που στο τέλος κατάφερε και πήρε την άνοδο δίκαια.

Η παρουσία του Δημήτρη Παναγάκου, στον προεδρικό θώκο, αποτελεί εγγύηση και πόλος έλξης όλων των παικτών που θέλουν να φορέσουν τη φανέλα του συλλόγου. Παράλληλα είναι από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματικούς – οικονομικούς παράγοντες, που η παρέμβαση του στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, έχει ανεβάσει τον πήχη και αποτελεί πρόκληση.

Όλοι είμαστε χαρούμενοι που η οικογένεια Παναγάκου ασχολείται με τον αθλητισμό και δη με το ποδόσφαιρο. Όλοι θα πρέπει να σταθούμε στο πλευρό της και να προσφέρουμε ο καθένας από τη μεριά του, αυτό που μπορεί. Επιβάλλεται η Μαρκό να παραμείνει στη Γ’ Εθνική και στους μεγάλους των εθνικών μας πρωταθλημάτων.

Από δω και μπρος θα υπάρξουν συναντήσεις με τον κ. Παναγάκο, ώστε να οριοθετήσουμε και να καταστρώσουμε τα πλάνα μας για τη νέα χρονιά, που μας βρίσκει στη Γ’ Εθνική, δηλαδή εκεί που ανήκουμε».


Πηγή