Ζυμαρικά paccheri με πεπερόνι και λεμόνι

0

φωτ.: Αλέξανδρος Αντωνιάδης/gastronomos.gr

Δείτε πώς φτιάχνουμε τα ζυμαρικά paccheri με πεπερόνι και λεμόνι βήμα βήμα:

Ξεκινάμε να προθερμαίνουμε το γκριλ του φούρνου στην υψηλότερη θερμοκρασία. Βάζουμε τις πιπεριές στη σχάρα και τις ψήνουμε γυρίζοντάς τες τακτικά, μέχρι να μαλακώσουν και να μαυρίσει η φλούδα τους.

Τις ξεφουρνίζουμε και αμέσως τις κλείνουμε μέσα σε σακούλες τροφίμων ή σε δοχείο με καπάκι.

Τις αφήνουμε έτσι για 2-3 λεπτά να ιδρώσουν, τις βγάζουμε και τις ξεφλουδίζουμε (ξεφλουδίζονται πολύ εύκολα).

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο


πηγη