Αστέρας Τρίπολης: Το Sportime δεν «έφαγε» τις ντρίμπλες του Μεταξά και επιβεβαιώθηκε!

0

Ο Ηρακλής Μεταξάς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής των Αρκάδων. Η ρήτρα που δεν κατατέθηκε ποτέ και οι επόμενες κινήσεις.

Ένα μήνα μετά το… handshake με τον Μεταξά, ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τον νέο του προπονητή.

Μεσολάβησαν πολλά, από την ημέρα (12/5) που το Sportime αποκάλυψε πρώτο οτι οι Aρκάδες «κλέβουν» τον Ηρακλή Μεταξά από τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Το «διαζύγιο» των «κιτρινομπλέ» με τον Μίλαν Ράσταβατς, για τον οποίο επίσης το Sportime είχε αποκαλύψει ότι «τελειώνει», η παραδοχή του Μεταξά μετά από το δημοσίευμα του Sportime, ότι δεν θα συνεχίζει στους Ηπειρώτες και το… κρυφτούλι του τελευταίου μέχρι να λύσει τελικά την προηγούμενη εβδομάδα το συμβόλαιο του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία, αλλά είναι δεδομένο οτι υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του. Ακόμα μια… υπεραξία που δημιούργησε η διοίκηση του ΠΑΣ, ο οποίος τελικά όπως αποδείχθηκε, είχε συμφωνήσει με τον Αστέρα, πριν ολοκληρωθούν τα play off και τα play out της Super League.

Η αλήθεια δεν έχει αντίπαλο και δεν χάνει ποτέ! Ο Μεταξάς ανακοινώθηκε την Πέμπτη (9/6) με κάθε επισημότητα από τους Αρκάδες, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο έναντι 150 χιλιάδων ευρώ ετησίως, συν τα μπόνους.

Έχει ήδη πιάσει δουλειά και ασχολείται με τα της προετοιμασίας. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο εξωτερικό, με την Πολωνία να είναι μια χώρα που εξετάζουν οι Αρκάδες.

Η ρήτρα που πληρώθηκε, αλλά δεν κατατέθηκε ποτέ!

Όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, o Ηρακλής Μετάξας είχε μεν διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά παράλληλα είχε και ρήτρα αποδέσμευσης. Ρήτρα, που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατατέθηκε ποτέ. Η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του πήγε… εσωτερικά, με τον Έλληνα προπονητή να μιλάει με τη διοίκηση και να φεύγει ως… φίλος από την Ήπειρο.

Αστέρας Τρίπολης: Οι επόμενοι που θα ανακοινωθούν!

Μετά τον προπονητή, οι Αρκάδες είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν και τις πρώτες προσθήκες τους. Το Sportime έχει αποκαλύψει την επιστροφή του Φακούντο Μπερτόγλιο, ενώ κλεισμένος πρέπει να θεωρείται και ο Χουλιάν Μπαρτόλο που αποχώρησε από τον Βόλο.


Πηγή