Βίντεο ντοκουμέντο: Ανήλικοι «τρυπώνουν» στη θέση του οδηγού στο μετρό – Νέα πρόκληση στο TikTok

0

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου. Νεαρός ανοίγει την πόρτα της πίσω καμπίνας του οδηγού σε βαγόνι του μετρό και βγάζει έξω το κεφάλι του, ενώ το σώμα του βρίσκεται μόλις ένα εκατοστό από το κενό, με τον συρμό να βρίσκεται εν κινήσει και να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η κάμερα γυρνάει και δείχνει την πίσω καμπίνα του οδηγού του συρμού, με όλα τα κουμπιά και τα ανάμενα φωτάκια στο ταμπλό, ενώ από το τζάμι της καμπίνας φαίνεται η ιλιγγιώδης ταχύτητα του συρμού.

«Έχουμε ξεκινήσει ενέργειες με υποβολή μηνύσεων και να αναλάβουν οι Αρχές».

Σύμφωνα με τον διευθυντή ασφαλείας της ΣΤΑΣΥ, Γιάννης Κεσκίδης οι πόρτες είναι κλειδωμένες, ωστόσο οι νεαροί, όχι απλά κατάφεραν να της παραβιάσουν, αλλά δίνουν και οδηγίες στα σχόλια του βίντεο, για το πού μπορεί να βρει κάποιος τον ειδικό μοχλό και να ανοίξει την πόρτα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

«Μιλάμε για μια καθαρή παραβίαση, οι πόρτες είναι κλειδωμένες».

Το “Live News” αποκαλύπτει την δράση των νεαρών, που ανενόχλητοι έχουν καταλάβει την πίσω καμπίνα του οδηγού, κάνοντας ό,τι τους κάνει κέφι, ενώ τραβάνε και βίντεο με τα κατορθώματά τους, δείχνοντας ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι ανύπαρκτα.

Το βίντεο με τους νεαρούς να καταλαμβάνουν την καμπίνα του μετρό, δημοσιεύτηκε πριν από μια ήμερα στο TikTok και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, με πάνω από 15 χιλιάδες προβολές.

To άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο: Ανήλικοι «τρυπώνουν» στη θέση του οδηγού στο μετρό – Νέα πρόκληση στο TikTok δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη