Μία λύση υπάρχει για τα στόπερ της ΑΕΚ – Τσιγκρίνσκι ξανά!

0

Η ΑΕΚ πρέπει να βρει έναν στόπερ, ο οποίος θα έχει τα χαρακτηριστικά του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Αυτόν ψάχνει η «Ένωση»

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι το πρότυπο, το παράδειγμα, του παίκτη που ψάχνει η ΑΕΚ. Η άμυνά της χρειάζεται έναν ηγέτη, έναν παίκτη με τα στοιχεία του Ουκρανού και σε αυτή την κατεύθυνση κινείται η Ένωση.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», μία από τις βαθιές πληγές της ΑΕΚ που έχει αρκετά… αγκάθια και φέτος είναι αναμφίβολα οι αμυντικοί της.

Δεν μπορεί να βρει κάποιον που να μπορεί να μοιάζει στον Ουκρανό στόπερ που όταν ήταν στα καλά του, έφερνε την ηρεμία που χρειαζόταν η άμυνα.

Αυτό είναι το προφίλ που αναζητούν στην Ένωση. Έναν παίκτη που θα είναι ηγέτης και ο οποίος θα έχει την εμπειρία να οδηγήσει την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ σε ήρεμα μονοπάτια.

Ο Τσιγκρίνσκι έμεινε 5 χρόνια στην ΑΕΚ πριν συνεχίσει στον Ιωνικό αλλά δεν είναι μόνο η αγωνιστική του παρουσία. Είναι και όσα είχε προσφέρει εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ένας παίκτης λοιπόν, αναλόγων χαρακτηριστικών είναι αυτό που ψάχνουν στην ΑΕΚ και βγαίνει προς τα έξω πως είναι κοντά στην απόκτηση ενός τουλάχιστον κεντρικού αμυντικού.

Έχει πάρει το ok και από τον Αλμέιδα η περίπτωση αυτή και θα προστεθεί στους σίγουρους Μήτογλου, Τζαβέλλα (και μάλλον τον Λάτσι).

Δύσκολος γρίφος με την ελπίδα πως θα λυθεί φέτος.


Πηγή