Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: «Λίγο πριν το Πάσχα τον είχε ξαναπυροβολήσει» – Ξεσπά ο πεθερός του θύματος

0

Συγκλονισμένος είναι ο ο πεθερός του θύματος της στυγερής δολοφονίας στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο κ. Βαγγέλης αναφέρθηκε αρχικά στον δικηγόρο του καθ’ ομολογίαν δράστη τονίζοντας ότι υποστηρίζει φονιάδες. «Δεν μπορώ να τον πω κύριο, γιατί εμείς έχουμε το παιδί μας στο νεκροθάλαμο και αυτός βγαίνει και γελάει» σημείωσε.

Για το πως έφτασαν από τους τσακωμούς μέχρι το φονικό ο πεθερός του θύματος υπογράμμισε πως «έφτασαν εκεί από ένα χωράφι που ήταν 100 μέτρα. Ο συγκεκριμένος φονιάς έχει δικαστήριο στις 20 του μήνα γιατί είχε απειλήσει την κόρη μου με όπλο».

«Το μωρό μας, που μεγαλώνει, ποιον θα πει “μπαμπά”; Είναι 30 ημερών και ψάχνει τον πατέρα του» συμπλήρωσε για την απώλεια του γαμπρού του.

«Λίγο πριν το Πάσχα τον είχε ξαναπυροβολήσει. Το ξέρει ο δικηγόρος του αυτό; Χθες είχαν βρεθεί στην πλατεία του χωριού και λογόφεραν και έφυγαν. Μετά αυτός γιατί έπρεπε να περάσει μπροστά από το σπίτι των παιδιών;» πρόσθεσε ο πεθερός του θύματος.

«Τους έπιασε η ζήλια, τους έπιασε η ζήλια για τον γαμπρό μου» κατέληξε ο κ. Βαγγέλης για τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

To άρθρο Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: «Λίγο πριν το Πάσχα τον είχε ξαναπυροβολήσει» – Ξεσπά ο πεθερός του θύματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη