Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνεται ένα φλερτ μηνών

0

Την Τρίτη (14/6) αναμένεται να ανακοινώσει ο Παναθηναϊκός την απόκτηση του Κρίστιαν Γκάνεα.

Έτοιμος να ολοκληρώσει και τυπικά τη δεύτερή του μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Κρίστιαν Γκάνεα πέρασε τη Δευτέρα (13/6) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ρυθμίστηκαν όλα τα διαδικαστικά του συμβολαίου και την Τρίτη (14/6) θα ανακοινωθεί.

Κάπως έτσι κλείνει ένα φλερτ μηνών. Στη διετία του στην Ελλάδα δεν ήταν σίγουρος ούτε για τη θέση του στο αρχικό σχήμα ούτε καν στο ρόστερ. Η πρώτη χρονιά είχε αναποδιές. Ο Άρης το προηγούμενο καλοκαίρι απέκτησε τον Λούμορ για βασικό και ο Γκάνεα λίγο έλειψε να αποχωρήσει. Πιο ρεαλιστικός προορισμός τότε ήταν ο Απόλλων Λεμεσού.

Ο παίκτης έκανε πίσω, έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να παλέψει για τη θέση του και τελικά έγινε βασικός. Τον Ιανουάριο ξανατέθηκε θέμα αποχώρησής του. Τότε έπαιξε το σενάριο απόκτησης του Μάρβιν Πίρσμαν άμεσα. Τελικά Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα δεν τα βρήκαν και ο Γκάνεα παρέμεινε συνεχίζοντας να είναι βασικός.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τελευταίο του είχαν χτυπήσει την πόρτα από την Πολωνία. Μόνο που εκτός από όσα γράφονταν τότε στη συγκεκριμένη χώρα, το όνομά του είχε πέσει και αλλού. Ο Παναθηναϊκός ήταν σε αυτούς που τον τσέκαραν. Υπήρχε η σκέψη απόκτησης αριστερού μπακ. Υποχώρησε στην πορεία.

Τότε έγινε η πρώτη επαφή ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Ατόνησε, όμως, το όποιο ενδιαφέρον υπήρχε. Ο δίαυλος επικοινωνίας έμεινε ανοιχτός και τελικά μετά από αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να πατήσει γκάζι. Μόλις το έκανε, έκλεισε και τον ποδοσφαιριστή.

Ο Γκάνεα είπε όχι σε περισσότερα χρήματα. Έκλεισε την προοπτική του Άρη με το ποσό που ζητούσε για να ανανεώσει και έδωσε τα χέρια με τους «πράσινους». Το μόνο που απομένει πια είναι η ανακοίνωση. Στη συνέχεια το «τριφύλλι» θα ανεβάσει στροφές και σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ντομίνγκο Μπλάνκο για τον οποίο έχει κάνει μία αρκετά καλή πρόταση.


Πηγή