Μακριά από το να ανακοινώσει παίκτη η ΑΕΚ

0

Ναι μεν έχει χρόνο μέχρι να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει και να καθυστερεί.

Πολύ μακριά από το να υπάρξει κάποια ανακοίνωση για μεταγραφή είναι η ΑΕΚ. Υπάρχει χρόνος μέχρι την εκκίνηση της σεζόν, αλλά αυτό καμιά φορά είναι και δίκοπο μαχαίρι.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική από το Big5 που μπορεί να πει πως δε βιάζεται να αποκτήσει παίκτες. Με τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις στα τέλη του Αυγούστου, οπότε δηλαδή και αρχίζει η Super League 1, υπάρχει χρόνος μπροστά για τους Αλμέιδα, Κουχάρσκι και Άλβες που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι το αφεντικό ανάμεσά στους τρεις.

Το γεγονός όμως πως δεν βγήκε στα ευρωπαϊκά κύπελλα γυρίζει εύκολα και μπούμερανγκ στις συζητήσεις.

Είναι ανασταλτικός παράγοντας για κάθε παίκτη, μια και δε χρειάζεται να το λέμε ξανά και ξανά πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και ο ιδανικός προορισμός για ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά.

ΑΕΚ: Υπάρχει δρόμος για ανακοινώσεις

Μπορεί να βγαίνει προς τα έξω αισιοδοξία πως η ΑΕΚ είναι σε προχωρημένες επαφές με στόπερ π.χ. ή και χαφ αλλά προς το παρόν συμφωνία στα σκαριά δε φαίνεται να υπάρχει ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν και οι Μισελέν – Λε Ταλέκ, δύο γαλλικά αγκάθια που κοστίζουν ακριβά, κάτι που έχει και αυτό τη δική του σημασία.

Και όντως είναι καλό που προς το παρόν δε βγαίνουν ονόματα και τα στεγανά λειτουργούν (τους ξέρουν τους παίκτες λίγοι και καλοί, φίλοι και… φίλοι) αλλά από τα λίγα που μαθαίνει η στήλη υπάρχει ακόμα δρόμος για ανακοινώσεις με την ΑΕΚ να έχει σίγουρα μια λύση και αυτή είναι ένα στόπερ επιπέδου Τσιγκρίνσκι.

Για να δούμε, γιατί φυσικά στις μεταγραφές αυτά αλλάζουν από μέρα σε μέρα και το μόνο σίγουρο είναι οτι η ΑΕΚ αλλάζει ρότα και προτιμά μεταγραφές εκτός συνόρων.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!
Πηγή