Ο Ολυμπιακός θα φέρει Ιταλό στη θέση του Μοντέστο – Μανωλάς και Τοροσίδης κάνουν το κονέ!

0

Η σκέψη στον Ολυμπιακό είναι να έρθει Ιταλός στη θέση του Μοντέστο και οι Τοροσίδης, Μανωλάς έχουν προετοιμάσει το έδαφος.

Ο Ολυμπιακός παρά την ανατροπή με τον Ντε Σάνκτις επιμένει ιταλικά για την επόμενη μέρα. Μανωλάς και Τοροσίδης λένε τα καλύτερα. Οι πληροφορίες του Sportime και η στήλη «Παρασκήνια» αναφέρουν πως ο διάδοχος του Φρανσουά Μοντέστο θα είναι Ιταλός.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Την ίδια μέρα που ο Φρανσουά Μοντεστό μετά από 7 χρόνια αποχαιρετούσε τον Ολυμπιακό, ο Μόργκαν Ντε Σάντκις που είχε ήδη συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβει αθλητικός διευθυντής του club.

Ο πρώτος τελικά πήγε στην Μόντσα, ο δεύτερος τελικά ΔΕΝ προσλήφθηκε ποτέ από τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ακολούθησε, η αναπάντεχη παραίτηση-αποχώρηση της Λίνας Σουλούκου από το πόστο της Γενικής Διευθύντριας της ΠΑΕ.

Και όλα αυτά εν μέσω περιόδου μεταγραφικού μηχανισμού και φυσικά αποδεσμεύσεων, ένα μήνα πριν τον πρώτο αγώνα με την Μακάμπι Χάϊφα (2ος προκριματικός γύρος Champions League).

Φυσικά και ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μείνει ανοχύρωτος. Βάσει πηγών μας, η απόφαση του διαδόχου στο αθλητικό οργανόγραμμα είναι ειλημμένη. Μπορεί το όνομα του Αντονι Θουμπιθαρέτα να ΄χει κάνει την εμφάνιση του στην καθημερινότητα του ρεπορτάζ, μα εκείνο που μας ήρθε ως πληροφορία είναι πως ο «εκλεκτός» θα προέρχεται από την Ιταλία.

Μάλιστα, τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης, όσο και ο Κώστας Μανωλάς έχουν γνώση του προσώπου και το προκρίνουν 100% , έχοντας αμφότεροι έντονο ποδοσφαιρικό background στην χώρα της Μεσογείου.

Ήδη, ο λεγάμενος έχει περάσει το στάδιο της ακρόασης και πλέον απομένει να βρεθεί η «χρυσή φόρμουλα» στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν θα αργήσει να σημάνει και η ώρα της ανακοίνωσης. Max μέχρι την Τετάρτη εικάζουν στο Ρέντη…


Πηγή