ΑΕΚ: Αυτός ο παίκτης είναι δύσκολο να φύγει – Άρχισαν οι συζητήσεις, θέλει λεφτά η Ένωση μόνο αν!

0

Έπαιξε σε 31 ματς την περσινή σεζόν αλλά στην ΑΕΚ θέλουν να έρθει πρόταση πριν τον δώσουν!

Αν πέρυσι έλεγε κανείς στην ΑΕΚ πως αυτή η υπόθεση θα εξελιχθεί σε τόσο δύσκολο γρίφο, θα τον κοιτούσαν με μισό μάτι.

Και όμως, Η υπόθεση του Νόρντιν Άμραμπατ είναι εκείνη που απασχολεί αρκετά και θα απασχολήσει ακόμα περισσότερο το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Μαροκινός είναι με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας με το κλίμα να είναι πολύ βαρύ. Επειδή θέλει να φύγει από την ΑΕΚ και την Ελλάδα μια και έχει ένα σημαντικό οικογενειακό θέμα.

Και όντως αν προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον από την Ολλανδία, που θέλει να πάει ο Άμραμπατ, τότε η Ένωση δε φαίνεται πως θα προβάλλει και μεγάλες απαιτήσεις.

Το ζήτημα είναι όμως τι θα γίνει αν έρθουν προτάσεις από άλλες αγορές. Εκεί, μπορεί να πει κανείς πως τα δεδομένα ίσως και να αλλάξουν.

Θα ήθελαν στην ΑΕΚ σε αυτήν την περίπτωση να φτάσει στα γραφεία μια πρόταση ανάλογη με το αρκετά σημαντικό συμβόλαιο που έπαιρνε και είναι να πάρει ο Άμραμπατ. Με άλλα λόγια, εκτός Ολλανδίας, η Ένωση δε θα αφήσει για λίγα τον Μαροκινό.

Γρίφος λοιπόν η περίπτωση του 35χρονο, πλέον, Άμραμπατ που τη σεζόν 2021-22 έπαιξε με την ΑΕΚ 31 ματς και είχε 6 γκολ, 4 ασίστ, βυθιζόμενος και αυτός σε πολλά ματς στην μετριότητα (το λιγότερο) της ομάδας.

Πάντως, αν κάποιος ήθελε να ποντάρει, τα λεφτά ας τα έβαζε τη δεδομένη χρονική στιγμή πως ο Άμραμπατ θα φύγει.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!
Πηγή