Ιωνικός: Οι αποχωρήσεις που αλλάζουν τον σχεδιασμό και οι μεταγραφές

0

Μετά τον Άοσμαν ο Ιωνικός χάνει και τον Τουράμ. Τι γίνεται με τον Τσιγκρίνσκι και ποια είναι η επόμενη μεταγραφή.

Σημαντικές αλλαγές βάσει του αρχικού του προγραμματισμού έχει τις τελευταίες μέρες ο Ιωνικός. Ο Άιας Άοσμαν αποτελεί παρελθόν. Βρήκε καλύτερο συμβόλαιο στην Τουρκία και έκλεισε στην Αδάνα Ντερμισπόρ.

Είναι θεμιτό να κοιτάξει το συμφέρον του. Όλοι έτσι πράττουν. Το θέμα, όμως, είναι ο τρόπος. Ο Ιωνικός του έκανε σημαντική αύξηση, του προσέφερε το μεγαλύτερο συμβόλαιο της επόμενης σεζόν και του έδωσε αυτές τις μέρες και κάποια χρήματα για να κλείσει. Ο ίδιος διαβεβαίωνε πως θα υπογράψει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αθέτησε τον λόγο του. Και μετά το Πάσχα είχε κάνει διάφορα. Τη μία έλεγε πως είναι εντάξει και μετά ζητούσε αύξηση. Ο Σύριος είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Το γνώριζαν στη Νίκαια, αλλά θεωρούσαν πως θα εκτιμήσει παραπάνω κάποια πράγματα που έκαναν για εκείνον.

Εκτός από τον Άοσμαν παρελθόν θα αποτελέσει και ο Ροτζέριο Τουράμ. Εξ αρχής του είχε ξεκαθαριστεί πως μόνο με μείωση θα παραμείνει. Ο ίδιος καθυστέρησε πολύ να απαντήσει. Τελικά αποφάσισε πως δεν τον καλύπτει η πρόταση που του έγινε. Ο Ιωνικός δεν θα ανέβει άλλο και προχωράει τον σχεδιασμό του χωρίς εκείνον.

Αυτό σημαίνει πως οι Νικαιώτες αναζητούν δεκάρι και επιθετικό. Ταυτόχρονα, υπάρχουν ανοιχτές υποθέσεις και σε άλλες θέσεις. Το Sportime.gr έχει αποκαλύψει την περίπτωση του Ντανίλο Γκόμες. Ακόμη δεν έχει έρθει στην Ελλάδα. Δεν θα τον περιμένουν για πολύ οι «κυανόλευκοι». Ταυτόχρονα, αναμένεται και η απάντηση του Νίκου Καλτσά.

Η μεταγραφή που έκλεισε ο Ιωνικός και ο Τσιγκρίνσκι

Εν τω μεταξύ, κλείδωσε η επόμενη προσθήκη. Αυτή είναι ο νεαρός Αρμάντο Περλέσι από τα Τρίκαλα. Για τον 19χρονο Αλβανό τερματοφύλακα λένε πολύ καλά λόγια όσοι τον έχουν δει. Σε πρώτη φάση θα σχηματίσει τριάδα με τους Χουτεσιώτη και Χριστοδουλή και βλέπουμε. Ίσως χρειαστεί μία ακόμη προσθήκη.

Τέλος, στην Κύπρο βρίσκεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τοπικά δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως η Ανόρθωση του έκανε πρόταση. Από την «Κυρία» προκύπτει μία αισιοδοξία πως ο παίκτης θα υπογράψει εκεί. Από τον Ιωνικό ακριβώς το αντίθετο. Είναι ενήμεροι για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Τσιγκρίνσκι και Ανόρθωσης. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής είπε στους Νικαιώτες πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν και πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία. Άμεσα θα ξεκαθαρίσει το θέμα.


Πηγή