Ιωνικός: Προτάθηκε για το κενό του Άοσμαν

0

Ο Ιωνικός ψάχνει παίκτη για τη θέση του Άιας Άοσμαν και ο Τόμας Μπεντινέλι είναι σε αυτούς που έχουν προταθεί.

Ο σχεδιασμός άλλαξε και ο Ιωνικός πηγαίνει για περισσότερες μεταγραφές από όσες είχε υπολογίζει. Ο Άιας Άοσμαν τελείωσε και όλα δείχνουν πως παρελθόν θα αποτελέσει και ο Ροτζέριο Τουράμ.

Για τον Σύριο υπήρξε και επίσημη τοποθέτηση. Ο Ιωνικός επιβεβαίωσε την αποχώρησή του. Με το που έγινε αυτό, άρχισαν να πέφτουν βροχή οι προτάσεις για παίκτες. Είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί να καλυφθεί το κενό του.

Στη Νίκαια είχαν κάνει μία προεργασία για παν ενδεχόμενο γνωρίζοντας πως ο Άοσμαν αλλάζει άποψη από τη μία μέρα στην άλλη. Έστω και εάν ο Σύριος με τη στάση του τους είχε εφησυχάσει, υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις που είχαν τσεκαριστεί.

Προϊόντος του χρόνου ορισμένες κάηκαν. Ένας παίκτης που άρεσε πολύ για παράδειγμα, έχει πλέον προτάσεις που οικονομικά δεν ματσάρονται. Ωστόσο, εξετάζονται 1-2 υποθέσεις, ενώ οι προτάσεις διαρκώς και αυξάνονται. Ένα από τα βιογραφικά που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ είναι του Τομάς Μπεντινέλι. Ο τελευταίος έχει αποχωρήσει από τον Ατρόμητο. Μαζί του είχε φέτος 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν έπιασε στο Περιστέρι ο Βραζιλιάνος. Γι’ αυτό και λύθηκε το συμβόλαιό του έστω και εάν είχε υπογράψει αρχικά για δύο χρόνια. Στην Ελλάδα τον έφερε ο Απόλλων Σμύρνης. Για μία τριετία ήταν στη Ριζούπολη και συνολικά έπαιξε σε 82 ματς έχοντας 20 γκολ και πέντε ασίστ. Με καμία άλλη ομάδα δεν έχει περισσότερα ματς ο 29χρονος, ο οποίος έχει περάσει μεταξύ άλλων από Φλαμένγκο και Πόντε Πρέτα.

Στα συν του Μπεντινέλι είναι ότι ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής. Η περίπτωσή του είναι σε αυτές που τσεκάρονται.


Πηγή