ΠΑΟΚ: Ξανά η Κοπεγχάγη για Μιχάι, πρόταση και από τη Φερεντσβάρος

0

Η Κοπεγχάγη επανέρχεται για τον Ενέα Μιχάι, η Φερεντσβάρος έκανε πρόταση και ο ΠΑΟΚ αναμένει

Ο Ενέα Μιχάι αναμένεται να είναι από τα πρόσωπα της μεταγραφικής περιόδου στον ΠΑΟΚ, οι εξελίξεις είναι σημαντικές με την Κοπεγχάγη να είναι ξανά στο κατόπι του και τη Φερεντσβάρος να κάνει πρόταση.

Ο 24χρονος διεθνής Αλβανός στόπερ την περίοδο αυτή απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του, πριν μεταβεί στην Ολλανδία για να λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Παρόλα αυτά, ομάδες από το εξωτερικό κινούνται προκειμένου να δελεάσουν εκείνον και τον ΠΑΟΚ μια και μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία, η Κοπεγχάγη δείχνει ξανά το ενδιαφέρον. Ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά, οπότε και το Sportime είχε αποκαλύψει πως είχε κάνει πρόταση. Τότε η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει, αλλά οι πρωταθλητές Δανίας δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωσή του.

Ο Μιχάι είναι ξανά στη λίστα της Κοπεγχαγής και ήδη έχουν χτυπήσει την πόρτα τόσο του παίκτη όσο και του ΠΑΟΚ.

Ο οποίος ΠΑΟΚ θα πρέπει να δει και τι θα κάνει με το παζλ της άμυνας μετά την αποχώρηση του Κρέσπο αλλά και τι θα κάνει με τον Μιχάι.

Η Κοπεγχάγη δείχνει να θέλει τον διεθνή Αλβανό στόπερ και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες οι κινήσεις της (τουλάχιστον αυτό λέγεται στη Δανία) να γίνουν ακόμα πιο έντονες.

Μετά την Κοπεγχάγη, η πρόταση της Φερεντσβάρος για τον Μιχάι

Δεν είναι όμως μόνο η Κοπεγχάγη, που έχει ψηλά στη λίστα τον Μιχάι και εξετάζει εκ νέου την περίπτωσή του. Υπάρχει και άλλο κλαμπ, που πήγε το ζήτημα ακόμα πιο πέρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sportime, από την Ουγγαρία, η Φερεντσβάρος προχώρησε στο παρασύνθημα.

Οι πρωταθλητές της χώρας έκαναν πρόταση στον 24χρονο στόπερ του ΠΑΟΚ προκειμένου να τον δελεάσουν. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μιχάι δεν είχε στις προτιμήσεις του να συνεχίσει την καριέρα του στη Φερεντσβάρος.

Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός, με τις 22 εμφανίσεις τη σεζόν που έφυγε είναι λογικό να εξετάζει όλες τις προοπτικές που υπάρχουν. Όπως είναι φυσικό και ο ΠΑΟΚ να θέλει να τον κρατήσει έχοντας κάνει ήδη την πρώτη σχετική ενημέρωση.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι δεδομένο μια και τα παραδείγματα των Κοπεγχάγης και Φερεντσβάρος δείχνουν πως για τον Μιχάι γίνεται… ντόρος εκτός συνόρων.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ίνγκασον και έχει αποκτήσει Νάσμπεργκ και Κάργα. Από την 4άδα δηλαδή αυτήν τη στιγμή των κεντρικών αμυντικών, εκείνος που δείχνει να κουμπώνει περισσότερο με τον Ισλανδό «βράχο» της άμυνας δεν είναι άλλος από τον Μιχάι.

Θα είναι μεγάλο το καλοκαίρι για τον 24χρονο στόπερ και το δεδομένο, που υπάρχει τούτη την χρονική στιγμή είναι πως θα μεταβεί στην Ολλανδία για την προετοιμασία. Από εκεί και πέρα, όμως, όλα φαίνεται να είναι ανοιχτά.


Πηγή