Ο Αντρέ Γκρέι και τα πέναλτι-«οβίδες» χωρίς φόρα (vid)

0

Εντύπωση προκαλούν οι εκτελέσεις πέναλτι του Αντρέ Γκρέι, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις σκοράρει από τα 11 βήματα δίχως φόρα.

Ο Αντρέ Γκρέι είπε το «ναι» στην ΠΑΕ Άρης, με τον «Θεό του πολέμου» να βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής που αναμένεται να καλύψει το κενό του Καμαρά με τον καλύτερο τρόπο. Ένας Καμαρά που πάει Αθήνα και ο Λοβέρα Θεσσαλονίκη, σε αυτό το εξαιρετικό deal που πέτυχε ο Άρης, για την επίθεσή του.

Άλλωστε όπως διαβάσατε στο Sportime o Άρης μεγάλωσε σαν κλαμπ! Αγοράζει ακριβά και πουλάει ακριβότερα!

Ο Άρης βάζει στο ρόστερ έναν παίκτη με πλούσιες παραστάσεις από την Αγγλία και με σπουδαία ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά όπως θα δείτε παρακάτω.

Ο Αντρέ Γκρέι έχει ταχύτητα, έχει «έκρηξη» στο πρώτο βήμα, διαθέτει πολύ καλά τελειώματα, ενώ ξεμαρκαρκάρεται και πολύ εύστοχα. Ο 31χρονος φορ έχει τη δυνατότητα να σκοράρει τόσο από κοντά όσο και από πιο μακριά ενώ καταφέρνει να είναι «μέσα στις φάσεις» και να είναι στο κατάλληλο σημείο για να τελειώσει τις ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα του.

Αυτό μάλιστα που προκαλεί εντύπωση είναι ο τρόπος που εκτελεί τα πέναλτι. Είτε με ελάχιστη φόρα, είτε με καθόλου, γεγονός που δείχνει έναν παίκτη που διαθέτει εμπιστοσύνη στα πόδια του και τις ικανότητές του γενικότερα.

Δείτε παρακάτω στο 1′:30” και κυρίως στο 2′:00 του βίντεο τον Αντρέ Γκρέι να «σκοτώνει» τον τερματοφύλακα από τα 11 βήματα με σουτ «οβίδες» χωρίς σχεδόν καθόλου φόρα.

Γενικότερα ο Άρης, με τον Αντρέ Γκρέι παίρνει πολλά περισσότερα από απλώς έναν ποδοσφαιριστή!
Πηγή