Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντικείμενο χυδαίας εκμετάλλευσης την δικαστική απόφαση για Λιγνάδη

0

Όνειδος χαρακτηρίζει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τα σχόλια του Νάσου Ηλιόπουλου για την αποφυλάκιση Λιγνάδη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο δεύτερο βαθμό.

Άθλια συκοφαντία

Μάλιστα ο Γιάννης Οικονόμου κάνει λόγο για άθλια συκοφαντία και δολοφονία χαρακτήρων καθώς και υπονόμευση των θεσμών τονίζοντας ότι «ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλιόπουλος επιχείρησε να χρεώσει τη δικαστική απόφαση, για απόλυση του κ. Λιγνάδη με περιοριστικούς όρους, στον πρωθυπουργό και την υπουργό Πολιτισμού».

Διαβάστε επίσης Οικονόμου: Ο κατήφορος είναι ο μόνος δρόμος που θέλει να βαδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Έχει αποφασίσει να πορευτεί μέσα στο βούρκο

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Μόνο ένα κόμμα που έχει αποφασίσει να πορευτεί μέσα στο βούρκο και την αθλιότητα θα επιχειρούσε να μετατρέψει σε αντικείμενο χυδαίας κομματικής εκμετάλλευσης μια δικαστική απόφαση, για υπόθεση βιασμού.

»Αρχικά με ανακοίνωση της Τομεάρχη Πολιτισμού Σίας Αναγνωστοπούλου χαρακτήριζε την καταδίκη Λιγνάδη «νίκη του δικού μας ηθικού και αξιακού συστήματος», επιχειρώντας να καπηλευθεί πολιτικά μια δικαστική απόφαση για υπόθεση μάλιστα ποινικού και όχι πολιτικού ενδιαφέροντος. Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλιόπουλος επιχείρησε να χρεώσει τη δικαστική απόφαση, για απόλυση του κ. Λιγνάδη με περιοριστικούς όρους, στον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Πολιτισμού!

»Πρόκειται για μια άθλια συκοφαντία, για τον ορισμό της τοξικότητας, που συνιστά δολοφονία χαρακτήρων και υπονόμευση των θεσμών. Αυτά είναι που συνιστούν τον «τραμπισμό αλά γκρέκα». Η στάση του αυτή είναι όνειδος για ελληνικό κοινοβουλευτικό κόμμα».


Πηγή