Στάθης Σχίζας: Πώς σχολίασε το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor;

0Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, 13:40

Συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» παραχώρησε ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022, Στάθης Σχίζας, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στο φινάλε του τελικού.

Τη σύντροφό σας, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τη φωνάξατε δίπλα σας για να σηκώσετε μαζί το έπαθλο. Γιατί τη θέλατε εκεί;

Με τον άνθρωπό μου δεν υπάρχει δικό σου και δικό μου. Οι στιγμές μας είναι κοινές. Γιατί όπως πέρασα εγώ αυτά που πέρασα μέσα στο παιχνίδι, έτσι πέρασε κι αυτή δύσκολα όσο ήμουν εγώ εκεί. Το ότι δεν βρισκόμουν κοντά της, ότι μπορεί να ακούστηκαν κάποια λόγια για μένα, ότι προσπαθούσε να με στηρίξει. Κάτι ανάλογο με εμάς περνούν και οι δικοί μας άνθρωποι, που είναι έξω. Οπότε, της άξιζε να είναι δίπλα μου, είναι ο άνθρωπός μου. Αν βρισκόταν και η κόρη μου εκεί, θα ήταν κι εκείνη δίπλα μου.

Όλοι σχολίασαν την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά όταν έγινε η ανακοίνωση του νικητή. Την είδατε;

Ναι, και δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος δόλος από πλευράς της. Ο άνθρωπός της ήταν εκεί και πέρασε ότι πέρασαν ψυχολογικά όλοι όσοι είχαν κάποιον δικό τους μέσα στο παιχνίδι.

Στεναχωρήθηκε και νομίζω πως η έκφραση αυτή ήταν της στεναχώριας της. Δεν υπήρχε κάποια κακία από τη Μαρία. Ίσα ίσα, ήρθε και μου έδωσε συγχαρητήρια στο τέλος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Πηγή