Ιωνικός: Αυτός είναι ο εξτρέμ που κλείνει

0

Ο Ιωνικός είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ρέτζι Οφόσου.

Ο Ιωνικός έψαχνε εξτρέμ, εξέτασε και έκοψε αρκετές περιπτώσεις, και ο εκλεκτός βρέθηκε! Είναι ο Ρέτζι Οφόσου με τον οποίο οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά.

Εδώ και αρκετές μέρες οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει τις συζητήσεις και φαίνεται πως πλέον το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Δεν μένουν πολλές λεπτομέρειες να ρυθμιστούν.

Από τη στιγμή που άρχισε να τσακίζει η υπόθεση του Ντανίλο Γκόμεζ, άλλαξε και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ξεκίνησε η αναζήτηση για εξτρέμ με παρεμφερή χαρακτηριστικά. Ο Οφόσου έχει σχετικά κοντινό πακέτο.

Το καλό του πόδι είναι το δεξί σε αντίθεση με τον Βραζιλιάνο, αλλά έχει την ικανότητα να χρησιμοποιήσει και τα δύο. Παίζει και στις δύο πλευρές και βασικό του ατού είναι η ταχύτητά του. Τη σεζόν που μας πέρασε ο Γερμανός αγωνίστηκε σε 18 ματς της Μπούρσασπορ στο δεύτερο μισό, ενώ στο πρώτο μισό ήταν στην Κραϊόβα και έκανε τρία ματς. Το ένα εξ αυτών σε προκριματικά του Conference League.

Ο 30χρονος γεννήθηκε στο Αμβούργο και έχει παίξει στην καριέρα του σε αρκετές ομάδες. Ξεκίνησε από τη γενέτειρά του και ακολούθησαν Ίνγκολσταντ και Τσέρμιντσερ, ενώ μετά πήγε στη Γρκόντιγκ. Ναϊμέγκεν, Ίστρα, Σπαρτάκ Τρνάβα, Χάλαντας και Μποτοσάνι ήταν οι επόμενες. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Σλοβακίας και το Κύπελλο Ρουμανίας. Το δεύτερο έχοντας, μάλιστα, προπονητή τότε τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή ίσως ολοκληρωθεί ακόμη και εντός της Πέμπτης (14/7). Ο Ιωνικός έχει ακόμα κάποια ανοιχτά μέτωπα και προσπαθεί να τα κλείσει. Συγκριτικά με άλλες ομάδες της Super League 1 ο σχεδιασμός έχει προχωρήσει σαφώς περισσότερο.


Πηγή