Ατρόμητος: Πρώην Ολυμπιακού και ΑΕΚ πίσω από τον Γκονζάλες

0

Ποιο ήταν το πρόσωπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο προκειμένου να πάρει ο Ατρόμητος τον Έντερ Γκονζάλες.

Έχει ανεβάσει στροφές μεταγραφικά ο Ατρόμητος. Ο Έντερ Γκονζάλες ανακοινώθηκε, ενώ όλα δείχνουν πως ο επόμενος θα είναι ο Γκαετάν Ρομπάιγ.

Για τον Ισπανό χρειάστηκε αρκετή υπομονή προκειμένου να γίνει η μεταγραφή. Η Σέπσι αποφάσισε να βάλει δύσκολα στους Περιστεριώτες, αλλά τα εμπόδια ξεπεράστηκαν. Έπαιξε σημαντικό ρόλο η επιθυμία του παίκτη. Ακόμη και όταν όλα είχαν ρυθμιστεί, υπήρχαν κάποια έγγραφα που έπρεπε να σταλούν για να τελειώσει η υπόθεση θετικά.

Ο Ατρόμητος επέμεινε αρκετά για τον Γκονζάλες και κέρδισε τη μάχη. Στο γήπεδο θα φανεί και εάν άξιζε η όλη προσπάθεια. Το βιογραφικό του από μόνο του δεν ενθουσιάζει, αλλά εντός των τειχών εκτιμούν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Από εκεί και πέρα, για να κλείσει η συγκεκριμένη συμφωνία, χρειάστηκε και η συμβολή του Ίλια Ίβιτς. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και μετέπειτα τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού ήταν εκείνος που έκανε το deal σε συνεργασία φυσικά με το ισπανικό γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός δεν είναι ο μόνος παίκτης που πρότεινε ο Ίβιτς και συζητιέται στο Περιστέρι. Χωρίς να σημαίνει πως η κατάληξη για τον επόμενο θα είναι δεδομένα θετική.

Οι αθλητικές ειδήσεις τώρα

Άρης: Ο Καρυπίδης έχει αγωνία, αυτοί είναι οι λόγοι

Ιωνικός: Η μεταγραφή μέσω Λαμίας και η τράμπα

ΑΕΚ: Αυτός ο παίκτης είναι στοίχημα


Πηγή