Φωτιά στα Κρέστενα Ηλείας: Τρία τα ενεργά μέτωπα της πυρκαγιάς – Στο σημείο πηγαίνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος

0

Μάχη με τις φλόγες δίνουν και σήμερα πυροσβέστες και κάτοικοι της περιοχής των Κρεστένων στην Ηλεία σε μια προσπάθεια να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά που καίει από την Κυριακή στην περιοχή.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η φωτιά στα Κρέστενα πλέον κινείται νότια με νοτιοανατολικά και συγκεκριμένα τρία μέτωπα είναι σε εξέλιξη κοντά στους οικισμούς Σμέρνα, Γρύλλο και Σκυλλουντία.

Ειδικότερα, το μέτωπο προς Γρύλλο φαίνεται να μην εμπνέει ανησυχία, ενώ αυτή τη στιγμή τα εναέρια και επίγεια μέσα επικεντρώνονται στη Σμέρνα, όπου παράλληλα έχουν γίνει χωματουργικές εργασίες οι οποίες αναμένεται να εμποδίσουν την εξάπλωση της πυρκαγιάς. Την ίδια ώρα, στο μέτωπο της Σκυλλουντίας συνεχίζονται οι χωματουργικές εργασίες για να ανακόψουν τη φωτιά.

Από το πρωί επιχειρούν στο σημείο από αέρος 2 Erickson, 2 Καναντέρ και 2 Tractores.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 11 το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, θα μεταβεί στα Κρέστενα και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο και στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

To άρθρο Φωτιά στα Κρέστενα Ηλείας: Τρία τα ενεργά μέτωπα της πυρκαγιάς – Στο σημείο πηγαίνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη