Ολυμπιακός: Αυτοί έκλεισαν τη μεταγραφή του Ιν-Μπεόμ

0

Γνώριμοι, ο Ολυμπιακός τους ξέρει καλά, αυτοί που βοήθησαν για να κλείσει η μεταγραφή του Ιν-Μπέομ – Ποιους άλλους είχαν φέρει

Ο Ολυμπιακός αποκτά τον Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ λοιπόν. Ήδη ο Κορεάτης αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Σεούλ. Παντελώς άγνωστο όνομα σε εμάς και την ποδοσφαιρική πιάτσα γενικότερα, απόλυτα εξηγήσιμο όμως το πώς φτάνει στα μέρη μας αν αναλογιστεί κανείς το background.

Χρόνια τώρα ο Έλληνας εκπρόσωπος της Base κάνει δουλειά με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Σάκη Τζήκα.

Όπως αναφέρει η στήλη «Agent Greek» στο e-sportime της Δευτέρας, ο τελευταίος ήταν που συμμετείχε στο deal ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Πέδρο Μαρτίνς προ τετραετίας. Αυτός είναι που στο παρελθόν έχει κάνει διαφόρων ειδών συμφωνίες με τον Ολυμπιακό.

Από παίκτες σαν τον Λούα Λούα, μέχρι πιο άσημους, όπως ο Ντιμπί Κεϊτά.

Ολυμπιακός: Αυτοί έκλεισαν τη μεταγραφή του Ιν-Μπεόμ

Στην Base ανήκει, λοιπόν, ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ από τη Νότια Κορέα. Ομόσταυλος δηλαδή του Μαντί Καμαρά, του οποίου τα δικαιώματα εξασφάλισε ο Τζήκας προ ολίγων μηνών.

Ο ίδιος άνθρωπος είναι που έχει και τον Μπαγκαλιάνη (δόθηκε δανεικός στον ΠΑΣ) στο portofolio του και από τους ελάχιστους ατζέντηδες με direct (και πολύ καλή μάλιστα) επαφή με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!
Πηγή