Η Αθήνα στους 90 βαθμούς Κελσίου – Πλάνα από το θερμικό Drone

0

Η Αθήνα στο κόκκινο, κάθε της γωνιά «βράζει», αφού ο καύσωνας συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους πολίτες και να «υπερθερμαίνει» τα κτήρια της πόλης. Υπάρχουν μάλιστα μέρη όπου η θερμοκρασία φτάνει ακόμα και τους… 90 βαθμούς Κελσίου, όπως φανερώνουν πλάνα από θερμικό drone που κυκλοφόρησαν σήμερα (25.07.2022).

Η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με τον διακεκριμένο χειριστή Drone, Βασίλη Γαλανάκη, παρουσιάζει ένα βίντεο με χρήση θερμικού Drone με αφορμή τον καύσωνα που πλήττει την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η πτήση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Λεωφόρου Αθηνών και του Κηφισού. Τα ευρήματα για ακόμα μια φορά προκαλούν δέος καθώς, αν και δεν μιλάμε για μια ιστορικά ζεστή μέρα, οι ενδείξεις του Drone μας έδειξαν θερμοκρασίες μερικές φορές ακόμα και στους 90 βαθμούς Κελσίου.

Τα ΚΤΕΛ Κηφισού μάλιστα, κυριολεκτικά «βράζουν» αφού η θερμοκρασία στην οροφή του παλαιού κτηρίου τρων ΚΤΕΛ φτάνει τους 80 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα αληθινό θερμοκήπιο στο εσωτερικό του τερματικού σταθμού.

To άρθρο Η Αθήνα στους 90 βαθμούς Κελσίου – Πλάνα από το θερμικό Drone δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη