Ολυμπιακός: Αυτός είναι το μεγάλο στοίχημα – Πήρε παίκτη που δεν είχε ακουστεί!

0

Το όνομά του δεν είχε ακουστεί καν και ο Ολυμπιακός τον φέρνει στην Ελλάδα – Θα μπορέσει να αντέξει την πίεση, είναι μόλις 20 ετών – Εκεί έπαιζε

Από το πουθενά έσκασε το όνομα του Ντορόν Λάιντνερ και μάλιστα η περίπτωσή του είναι τόσο προχωρημένη που άμεσα ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την απόκτησή του.

Παντελώς άγνωστος σε όλους μας αλλά όχι στους σκάουτ και το μεταγραφικό στρατηγείο των πρωταθλητών της Super League 1.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek» ο 20χρονος αριστερός μπακ, διεθνής με το Ισραήλ, έρχεται στην Ελλάδα για να βάλει ανταγωνισμό στον Ρέαμπτσιουκ.

Όποιος πει πως τον ξέρει καλά (πλην των ανθρώπων του Ολυμπιακού) δε θα πει και μεγάλη αλήθεια, εκτός αν παρακολουθούσε στενά το πρωτάθλημα Ισραήλ και την Χάποελ Τελ Αβίβ, που έπαιζε ο Λάιντνερ.

Μέγα στοίχημα για τον Ολυμπιακό, ο 20χρονος μπακ. Μάλιστα, από την στιγμή που θα δοθούν και κοντά στα 2 εκατομμύρια για την απόκτησή του, τότε η πίεση δε θα είναι μικρή.

Ειδικά για τη θέση που αγωνίζεται και που έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γραφτεί άλλα τόσα, με τον Ολυμπιακό να μην έχει βρει την τέλεια κάλυψη, από όταν ο Κώστας Τσιμίκας πήρε τη μεγάλη μεταγραφή του για τη Λίβερπουλ.


Πηγή