Παναθηναϊκός: Συναγερμός – Το φιλικό που έφερε προβληματισμό στον Γιοβάνοβιτς!

0

Το φιλικό έφτανε και περίσσευε και ο Γιοβάνοβιτς είναι προβληματισμένος – Αυτά δεν του άρεσαν, το σύστημα που δείχνει να επιλέγει με τη Σλάβια

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Βόλο έδειξε αρκετά προβλήματα, κάτι που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να αντιμετωπίσει και μάλιστα άμεσα.

Αυτό το κάτι σαν 4-4-1-1 με τον Καρλίτος πίσω από τον Ιωαννίδη δεν τράβηξε και η είσοδος του Τσέριν στο δεύτερο ημίχρονο ομόρφυνε την ομάδα αγωνιστικά και το 4-3-3 φάνηκε να είναι το σύστημα που ταιριάζει.

Ο Παναθηναϊκός όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek» δημιουργικά δεν μπορεί να τραβήξει ακόμα αφού μόνο οι Παλάσιος και Αϊτόρ υπάρχουν στα εξτρέμ ενώ και στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος θα μπορούσε να κάνει άνετα γκολ.

Το ζήτημα είναι πως ούτε 10 μέρες πριν το πρώτο ματς με τη Σλάβια Πράγας, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει προσθήκες.

Αυτοί είναι. Με αυτούς θα πάει και με την ελπίδα να βρεθούν σε καλή κατάσταση. Πάντως, είναι φανερό πως υπάρχει έλλειψη βάθους ακόμα.

Μάλιστα ο Σέρβος εκτός από τον ερχομό νέων παικτών, έχει αργήσει πολύ και στις ανανεώσεις, αφού όλα πρέπει να περνούν από τα χέρια του.


Πηγή