Στάθης Δρογώσης: «200 άτομα στριμωγμένα και χωρίς μάσκες» στην επιστροφή από Νάξο

0

Ο Στάθης Δρογώσης, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook μίλησε για την εμπειρία του από την επιστροφή του από τη Νάξο, στο λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο Blue Star Patmos. Ο τραγουδοποιός, ανέφερε πως το πλοίο ήταν «υπερφορτωμένο», με πάνω από 200 άτομα χωρίς μάσκες.

Ο Στάθης Δρογώσης περιέγραψε την επιστροφή του από τη Νάξο εξηγώντας πως: ««Στην επιστροφή χτες με το Blue star Patmos ένιωσα απαίσια και έπεσα θύμα στυγνής εκμετάλλευσης από την εταιρεία αυτή. Το πλοίο ήταν υπερφορτωμένο. Άνθρωποι χωρίς καρέκλες στο πάτωμα κυριολεκτικά περίμεναν υπομονετικά να φτάσουμε».

Σε άλλο σημείο του κειμένου συμπληρώνει ότι: «Ο χώρος στις αεροπορικές θέσεις ήταν φυσικά και αυτός γεμάτος και οι μισοί δεν φόραγαν μάσκα. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ δεν έγινε για τις μάσκες ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση τους στους κλειστούς χώρους του πλοίου. Αντίθετα ένας συμπαθής ξεμάσκωτος τύπος από το πλήρωμα πέρασε 2 φορές να ελέγξει τα εισιτήριά μας. Τα πανάκριβα εισιτήρια μας».

Καταλήγει στην ανάρτησή του, λέγοντας ότι: «Δεν είμαι υστερική πριμαντόνα ούτε έχω απαιτήσεις πολυτελούς ταξιδιού. Μια σοβαρή εταιρεία σε καιρό πανδημίας πρέπει να τηρεί όλους τους νόμους και να διευκολύνει τους πελάτες της και όχι να τους εκθέτει σε κίνδυνο».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στάθη Δρογώση:

To άρθρο Στάθης Δρογώσης: «200 άτομα στριμωγμένα και χωρίς μάσκες» στην επιστροφή από Νάξο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη