«Υιοθέτησε» την βιβλιοθήκη του ΓΝ Παίδων Πεντέλης ο Δήμος Διονύσου

0

Ο Δήμος Διονύσου «υιοθέτησε» την βιβλιοθήκη του ΓΝ Παίδων Πεντέλης και γέμισε τα ράφια της βιβλία. Σημαντική η συμβολή ιδιωτών που προμήθευσαν με βιβλία την Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου για να υποστηρίξουν την δράση.

Μία καινούργια βιβλιοθήκη με ράφια, με πάνω από 550 βιβλία, κοσμεί πλέον το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης μετά από προσφορά του Δήμου Διονύσου προς το Νοσοκομείο.

Τη βιβλιοθήκη και τα βιβλία παρέδωσε στο Διοικητή του ΓΝ Παίδων Πεντέλης Ηλία Δαλαΐνα και την Αναπληρώτρια Διοικήτρια Ευσταθία Κατοίκου, κλιμάκιο του Δήμου Διονύσου αποτελούμενο από το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη και στελέχη του Δήμου.

Η υιοθεσία της Παιδικής Βιβλιοθήκης του ΓΝ Παίδων Πεντέλης πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Παιδείας Σπύρου Αρνή και υποστηρίχθηκε από άλλα πρόσωπα και φορείς καθώς και από τα μέλη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και κατοίκους που προσέφεραν τα βιβλία και βοήθησαν για την υλοποίηση της δράσης.

Ο Διοικητής και η Διοικήτρια του ΓΝ Παίδων Πεντέλης ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και τα στελέχη του Δήμου Διονύσου για την υιοθεσία της Παιδικής Βιβλιοθήκης του Νοσοκομείου. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης δεσμεύθηκε ότι ο Δήμος Διονύσου θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη λειτουργία της Βιβλιοθήκης του Νοσοκομείου ενώ θα επιδιώξει να την εμπλουτίσει και με νέα βιβλία.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Πηγή