Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ διώχνει αυτόν τον παίκτη; Εξελίξεις!

0

Ο Σπόραρ ήρθε και ο Παναθηναϊκός έδωσε πολλά χρήματα για να τον αποκτήσει αλλά διώχνει αυτόν τον παίκτη; Τι γίνεται στο τριφύλλι με γνωστό επιθετικό

Ο Σπόραρ ήρθε και ξεκίνησε και τις προπονήσεις για να είναι έτοιμος για τα παιχνίδι που θα δώσει ο Παναθηναϊκός με τη Σλάβια Πράγας.

Ο Σλοβένος στράικερ είναι η πιο ακριβή μεταγραφή του κλαμπ τα τελευταία χρόνια και όπως είναι φυσικό οι προσδοκίες για αυτόν είναι μεγάλες πριν ακόμα πατήσει το πόδι του στο γήπεδο.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», το ζήτημα είναι πώς με τον 28χρονο Σλοβένο και τον Φώτη Ιωαννίδη στο ρόστερ, ο Καρλίτος πέφτει αυτόματα στο Νο3 της ιεραρχίας των επιθετικών. Και μάλιστα με ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια.

Δύσκολο task έχει ο Παναθηναϊκός, που δε θα έλεγε όχι να έρθει μια πρόταση για τον Ισπανό, ένα χρόνο πριν το τέλος της συνεργασίας τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Καρλίτος δεν έχει δείξει και ιδιαίτερη ζέση να αποχωρήσει από την Αθήνα, αν και γνωρίζει πως δε θα είναι με τίποτα στις βασικές επιλογές του Γιοβάνοβιτς.

Εκτός αν πιστεύουν στον Παναθηναϊκό πως μπορεί να έρθει πρόταση για τον Ιωαννίδη επομένως θέλουν να είναι καλυμμένοι.


Πηγή