Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον «φανταστικό σύζυγό της» Θοδωρή Μαροσούλη

0Παρασκευή 05 Αυγούστου 2022, 10:40

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Ελεονώρα Μελέτη, μαζί με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια μετά την Κεφαλονιά ταξίδεψε στην Πάρο, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της νησιά αφού τα τελευταία 10 χρόνια το επισκέπτεται για την χαλάρωσή της.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά πυκνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του Mega κοινοποίησε ένα βίντεο, που τράβηξε ο σύζυγός της και στο οποίο η ίδια κάνει wind surf και στη λεζάντα τόνισε πόσο σημαντικό είναι σε μια σχέση ο ένας να δίνει προσωπικό «χώρο» στον άλλον.

«Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη ζωή να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου, Τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου… βέβαια όταν κάνεις κ σύ το ίδιο, είναι πιο εύκολο κ για τους δυο. Αλλά δεν θεωρείται αυτονόητος κ δεδομένος ο «χώρος» σε μια σχέση.

Εδώ βλέπετε να μου δίνεται απλόχερα ο «χώρος» να κάνω κάτι που αγαπώ ενώ ο φανταστικός σύζυγος καταγράφει! Αφού πρώτα έχει βοηθήσει στο κουβάλημα, στο στήσιμο κ έχει δώσει κ την ευχή του!

Κατά τα αλλά, η Πάρος είναι 10 χρόνια ο προορισμός μου το καλοκαίρι. Δέκα χρόνια έχω πάει μόνο στη νέα χρυσή ακτή από τις εκατοντάδες παραλίες του νησιού. 10 χρόνια έχω κατέβει γύρω στις 7-8 φορές στη Νάουσα αλλά εκατονταδες φορες σε απίστευτα μαγικά ταβερνάκια κρυμμένα στα πιο όμορφα κ γραφικά χωριουδάκια στην εδώ γύρω περιοχή… γιατί αυτό που βρίσκεις εδώ είναι τοοοοοοσο όμορφο! κ το στιγμιότυπο αυτό είναι ένα μικρό καρέ ενός πραγματικά παραδεισένιου κόσμου … για την πληροφορία στη παραλία αυτή έχει γίνει αμέτρητες φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα windsurf.

Όσο για το σύζυγο, μην τον λυπάστε! Κανείς περίπου 15 ώρες ποδήλατο την εβδομάδα ! Χωρίς εμένα!», έγραψε η παρουσιάστρια.

Δείτε την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Πηγή