ΑΕΚ: Πάει να διώξει και άλλον κομμένο – Κοστίζουν πολλά οι κομμένοι

0

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ανοίξει την πόρτα και σε άλλον παίκτη που δεν υπολογίζεται αλλά δε φτάνει μόνο αυτό – Κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο κοστίζουν όσοι μένουν και δε θα παίζουν

Καλές οι μεταγραφές στην ΑΕΚ, αλλά το ίδιο ψηλά στην ατζέντα είναι και το τι γίνεται με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται. Τόσο για το οικονομικό της υπόθεσης μια και θα γλιτώσει η Ένωση συμβόλαια αλλά και για να αδειάσει το ρόστερ και να πάει για μια κίνηση στην άμυνα. Από την άλλη δεν είναι ωραίο το θέαμα να κάνουν κάποιοι προπόνηση μακριά από το υπόλοιπο γκρουπ.

Ο Σβάρνας πήγε δανεικός, ο Σάκχοφ δεν ανανεώθηκε (λογικά και τα δύο) και στη συνέχεια από το γκρουπ των 6 που έμειναν στην Αθήνα, ο Βράνιες πήγε στη Χαταϊσπόρ και ο Τάνκοβιτς στην Πάφο.

ΑΕΚ: Πάει να διώξει και άλλον κομμένο – Κοστίζουν πολλά οι κομμένοι

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», λύση πάει να δοθεί και με τον Τσιντώτα, ο οποίος είναι ψηλά στη λίστα του ΟΦΗ και είναι πιθανό να συνεχίσει εκεί.

Για τον Ανσαριφάρντ τα είχατε διαβάσει από το sportime.gr πως είναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο πλέον να φύγει. Το ζήτημα είναι πως δεν έχει ακόμα εξέλιξη η ΑΕΚ με Μπακάκη και Λε Ταλέκ. Πάντως, μιλάμε για τρία συμβόλαια που αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ καθαρά τον χρόνο.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!
Πηγή