Ολυμπιακός: Το πήρε το μήνυμα από το Καραϊσκάκης ο Μαρινάκης – Αυτά θα κάνει στον Ολυμπιακό

0

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να γκρεμίσει ένα πρότζεκτ που θεωρεί πως δεν προχωράει και να χτίσει ένα άλλο.

Ο Ολυμπιακός περνά μία μεταβατική περίοδο, από την εποχή Μαρτίνς στην εποχή Κορμπεράν, με την γκρίνια για την εικόνα της ομάδας να έχει φτάσει στο… κόκκινο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης να αναλαμβάνει δράση.

Η κακές εμφανίσεις των ερυθρόλευκων εδώ και πάνω από έναν χρόνο (σ.σ. με ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλα και ο αποκλεισμός ΣΟΚ από την Μακάμπι Χάιφα με 0-4, έδειξαν πως ήρθε η ώρα της αλλαγής σελίδας.

Βέβαια για να γίνει αυτή η πολυπόθητη για τους φίλους του Ολυμπιακού αλλαγή, δεν φτάνει μόνο να αλλάξει ο προπονητής.

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας, διαφορετικό απο αυτόν του Πέδρο Μαρτίνς και χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να περάσει τη νοοτροπία του στην ομάδα του Πειραιά.

Λογικό.

Ολυμπιακός: Το πήρε το μήνυμα από το Καραϊσκάκης ο Μαρινάκης

Το ίδιο λογικό είναι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης να έχει πάρει τις αποφάσεις του για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Η επόμενη μέρα της γκρίνιας στο Καραϊσκάκης αλλά και το διαδίκτυο για την εικόνα του Ολυμπιακού περιέχεται σε μία φράση που όπως μαθαίνουμε έχει δοθεί ως εντολή.

«Μεταγραφές παντού!».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να γκρεμίσει ένα πρότζεκτ που θεωρεί πως δεν προχωράει και να χτίσει ένα άλλο.

Και σε αυτή την φάση είναι τώρα ο Ολυμπιακός.

Η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ειλημμένη. Αλλαγές παντού.

Ήδη έχουν δοθεί η πρώτες κατευθύνσεις και οι άνθρωποι της ομάδας, σε συνεργασία με τον Κάρλος Κορμπεράν, υλοποιούν το συγκεκριμένο πλάνο.

Και δεκάρι, και ακραίοι και κάποιες ενισχύσεις σε θέσεις έκπληξη ετοιμάζονται και ήδη συζητούνται.


Πηγή