Βρέθηκαν ναρκωτικά στον 34χρονο που «μπούκαρε» με το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών – «Έχω εκρηκτικά», φώναζε

0

Στη σύλληψη του 34χρονου που μπούκαρε το πρωί του Σαββάτου (13.08.2022) με το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών και φώναζε ότι έχει ναρκωτικά και εκρηκτικά, προχώρησαν οι Αρχές. Ο άνδρας εκτιμάται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Το περιστατικό με τον 34χρονο σημειώθηκε περίπου στις 9:00 το πρωί, σημαίνοντας συναγερμό στο Εφετείο Αθηνών. Ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση, προσπερνώντας τον φρουρό που βρίσκεται στην είσοδο, εισέβαλε στο πάρκινγκ και άρχισε να φωνάζει: «Εγώ έχω ναρκωτικά, έχω εκρηκτικά».

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και έκανε έλεγχο στο αυτοκίνητο του 34χρονου. Σε αυτό δεν εντοπίστηκαν εκρηκτικά, παρά μόνο ναρκωτικά.

Ο 34χρονος οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και συνελήφθη.

To άρθρο Βρέθηκαν ναρκωτικά στον 34χρονο που «μπούκαρε» με το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών – «Έχω εκρηκτικά», φώναζε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .


πηγη